Vill önska er..

Ett gott nytt år!! :) Och en toppenstart på de nya året.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan de är dags för resten av familjen. ;) Sen bär de av mot hussen och middag med emils släkt mfl.

Ha en jättefin kväll nu allihopa!

Kram och Hej. Vi hörs nästa år ;)Bild: google.se

Kyla..

Hej på er.
Hua va kallt de har varit dessa dagar. Igår morse var det -30! Brrr!!!! Tänkte inte ut något igår, men så va ja tvungen iaf. Gatt ha några grejjer från affärn. Som tur var, va älsklingen på hammarn. Väntade på att de skulle lägga om ett däck till hjullastarn. så medans han ändå väntade på att de skulle bli klart kunde han hjälpa mig att handla. Skönt.

Men annars va vi hemma igår. Fixade en par tvättar och lite disk. Så lite fick jag gjort iaf. Även om de känns gå trögt. Haha, nu har jag bara en massa tvätt som ska in i garderoben också! :) Konstigt att de ska gå så trögt med den delen?!

Och idag är det... Onsdag.. Jisses, man blir lätt dagvill när de är såhär.. Någon fler än jag? haha. Och igår höll M på att lura i mig att de va onsdag, fast de va tisdag. Haha, fick lite smått panik över tanken att de skulle vara nyårsafton idag. Men som tur va hade han ju fel ;)

Så idag ska jag först till BVC och väga och mäta lillgumman. Sen funderar jag på att åka till stan och lämna in kameran. Edvin råkade förstöra den för någon dag sedan. Knappen gick sönder, så de går inte att ta kort. Olyckshändelse händer så lätt. Lillgubben va så bekymrad.
Så de funderar jag på, vill ju kunna ta kort på nyår. Men framför allt, så vill jag kunna ta kort mkt nu. När lillgumman är så liten och på edvin med för den delen.

Det är fortfarnde kallt ute, en aning varmare idag än igår, men fortfarande kallt. -21 här just nu. Brr!!

Och klockan tickar på. Om 20 min ca, ska jag börja göra iordning barnen och mig för att fara till BVC. Ska åka halv, men tusingen. Man måste se till att ha gott om tid på sig när man ska iväg numer ;) Haha. De blir lätt lite kaotiskt. 2 barn som skall kläs på, 2 skötväskor ska med. Kolla så att allt är i dom. Och sen en själv, inte att förglömma! haha!

Ska passa på att fråga om mina fingrar, när vi ändå är där. Dom har blivit missfärgade. 3 st på höger hand. värst ser lillfingret ut. Inte utan att man blir nojjig. Så kan ju kanske fråga när vi ändå är där för att väga osv. Hon är ju ändå sjuksköterska.

Mjehepp. Man kanske skulle försöka att göra lite nytta innan man ska iväg? Tex, göra färdigt skötväskorna.Iofs är dom i princip färdig, men måste ha med mig amningsnappen till lillgumman i hennes. Och kolla så de räcker med blöjer.

Haha, va sött. Lillgubben håller på att leka med sina tåg. Och oj vilket långt tåg han gjort nu :) väldigt många vagnar. Går lite tungt för loket nu :) Sötnosen min!

Hej svejs så länge! och glöm inte att klä er varmt nu när de e så kallt.

Smider planer..

Goddagens!
Hoppas att allt är väl med er.

Här har kylen åter kommit tillbaka, imorse när jag var upp var de 15 minus. Och nu är det 18. Mormor o morfar hade 23.. Dom ska alltid vara värst ;) Brr!! Så idag sticker man inte frivilligt ut näsan.

Det är vardag igen, måndag för att vara exakt. Man blir lätt dagvill när det är julen. Tycker ni inte?! Jag blir de på en gång iaf. Haha.
 Idag fyller min kära mamma år. *GRATTIS*  Och som jag skrattat åt henne. Haha. Tydligen hade någon fått radio jämtland att ringa henne. *asg* Oj oj oj!
Och lilla mamma som blev så nervös. Haha. "Vem fan har lejt dig att ringa mig då?!" Haha. Oj oj oj!! Som sagt..
De på jobbet hade legat dubbelvikta av skratt. Haha. 
 Så om ni har hört henne på radio jämtland idag har ni säkerligen fått er ett gott skratt. Haha. Och sen blev de till att ringa runt. ;) När jag hade svarat så sa hon "Är de du som fått radio jämtland att ringa mig?!!!" Hahaha!!!! Som jag garvat.. Lilla mamma då, inte lätt inte..

Så i em ska vi dit och gratta henne. Tills dess ska vi bara ta de lugnt. Får se om jag slänger i nån tvätt i maskinen. Man är lite trög. Lillgumman sover lite dåligt nu när hon är så täppt i näsan. Som tur är verkar de bara vara det. Inge mera symtom, så ingen feber med andra ord. Skönt det. 

Men diskmaskinen har jag iaf lyckats dra igång ;)

Igår fixade älsklingen och edvin middagen. Jag var tom bannlyst från köket. Det ni! haha. Visste inte vad dom skulle hitta på. Tills dom ropade att jag fick komma. Då hade dom fixat pizza. Mina älsklingar. Så då kunde jag bara välja vad jag ville ha på och sen "flög" den in i pizza pronton :)
Och inte behövde jag fixa tvätten igår heller, den hade älsklingen redan tagit hand om. Underbara du!!
Ibland har man bra tur! :)

Smider planer ja.. :) Tyvärr kan jag inte avslöja dom riktigt ännu. Det är två olika saker. Och vill ju inte förstöra överraskningen. Den ena blir klar idag, som älsklingen håller på att fixa. Den andra hoppas jag få bli klar denna vecka. Senast i början på nästa. Ska bli så roligt! Spännande. Hoppas de blir bra. 

Nej nu ska jag slänga i en tvätt så har jag gjort lite mera nytta iaf :)

Hare gott!

Edvin och pappa! :) Kikar på edvins nya tåg som han fick av morfar och birgitta. En klar favorit! Klicka för att se bilden i större format.
Och GRATTIS till världens bästa mamma, och MORMOR!! :)Bild: www.google.se  


Edvin och mormor i lekartagen :) Klicka för att se större.Mormor och lilla vilma :)Älskar dig mamma!! Du är bäst!!