Tankarna snurrar.

Dagen började superbra..
Kvällen inte så bra..

Tankar och funderingar.  Ja, jag vet inte jag. Kan inte skriva så mkt heller.. Måste få klarhet i saker och ting.

Men vissa saker är verkligen jobbiga.

Tungt.
Bra och dåligt?! Bra eller dåligt?!

Ja som sagt. Många tankar..


Får uppdatera sen.. Om min underbara dag. :) för den har varit fin.
Hej svejs

Sårbart..

Goddagens..
Hett som attan inne. Varmt och kvavt. Enda rummet som går att vara i är sovrummet. Tack vare ac:n.. Ja vet, jag har nämnt den förut. Men de gör inget, för gud så otroligt tacksam jag är att vi har den nu. De skulle vara mellan 30-40 grader där inne annars.. huvva..

Idag sov vi otroligt länge. Annars brukar edvin vilja upp mellan 6-7. Men värmen tar nog på honom också. Så när han vaknade kikade jag på klockan. 10!!! :) Jösse namn..
Men ja klagar inte. Skönt att få sova en stund extra. Var trött efter gårdagen.

Gårdagen. Ja de gick så bra så. Timmarna närmast flög fram. Mkt folk, mkt varor. Så de va kul. Något som var mindre kul dock, var ju att någon hade grävt av en kabel, så södra och öst jämtland var utan tele nät på stora håll. Samt att det inte fungerade att handla med vissa kort. Mastercard. Andra, med visa gick bra. Men man var tvungen att visa leg samt skriva på en lapp för att kunna handla.
Mkt stök med andra ord. Vet inte hur många såna lappar de blev igår. Men de e ju ändå tur att de gick att lösa på någe vis.
För andra så var de att knata på bankomaten och ta ut pengar.
Ja, de va krångel överallt. På apoteken kom de inte åt recepten för de är online.

De är såna här dagar man inser vad sårbart det är.. En kabel, och allt står som still egentligen. Man kunde inte ringa, inte maila, så de va problem med ordrar m.m Men de löste ju sig tillslut. Men iaf.
Skrämmande egentligen vad sårbara vi är.

Edvin var med pappa till ungefär 9 tiden, då min mamma kom och skulle vara barnvakt.

Så igår var edvin vid övsjö badet mest hela dagen :) Med mamma, kicki, anna och linnea. Och även moster kom dit en sväng, sen hon varit i stan. Så han hade nog en helmysig dag.

När jag kom hem så höll mamma på att steka pannkaka. Underbara du. Det var verkligen guld värdt!!

Jahopp. Idag då. Varmt som sagt. Ska försöka mig på plugg, men vet inte om de blir ikväll eller när edvin sover. När det är så varmt är de svårt att tänka tamefan.. Så få väl känna efter.

Hade gärna åkt till övsjö idag med, men som de verkar nu, är vi utan bil. Urkbulle. Sträckarn har lagt av helt. Suck. Samt att vajern till motorhuven gått av. Så man får inte upp den heller... Ja de ska väl onnes..

så emil ska väl skruva med den, förhoppningsvis sen idag. Just nu ligger han och sover. Trött efter att ha jobbat hela dagen igår, och inatt. Tro ja de..
Så han får sova. Så han orkar med inatt också.

Ska slå syster en signal och höra om hon vill hitta på någe. Synd bara, vi kan inte fara någonstans.. Men men, vi får väl roa oss här då ^^

Nej nu ska jag ta tag i något här hemma :) (så är planen iaf. haha)

Hare gott!

Vad ska ni göra idag då?

Uppe och igång?!

=) uppe iaf!
Haha.
Ska alldeles strax göra mig klar och fara och byta bil med K. Just ja. Måste ju kuta ut och kolla skötväskan också. Om den är okej eller måste fyllas på och så. Annars kan den ju få ligga kvar i bilen tills de åker iväg. Men om inte, så måste ja ju ta in den och göra iordning den.
Bäst att göra de nudå..

Var förövrigt liiite jobbigt att kliva upp när mina 2 älsklingar fortsatte sova.. :) Längtar tills ikväll då jag kan få ge dom en ordentlig kram :)
Älskar er!! :)

Nej hörrni. De här gå inte.

Ha de så fint idag!!

Kram o hej!