Jag har varit tyst idag

Jag vet.

Men ni har varit tysta på sistone också så. =P

Har inte haft tid att sitta här idag dock därav anledningen till min dåliga uppdatering.

Nu är tisdagen snart förbi. Emil har gått för att lägga edvin och sen blire Navy CIS och därefter The Mentalist. =) So good!

Imorron är de onsdag, och om allt går som det ska så ere väl tänkt att vi ska fara på oasen då på em. Få se om J följer med me kusinerna eller om de är i stan på badet då. 
Få väl slå en signal dit imorron o kolla läget. 

Imorgon bitti påbörjar syster färden hemåt också. Hoppas att det går bra. Vill bara att du ska veta att ja är VÄLDIGT stolt över dig lillsystra!

Och om allt går som det ska så börjar jag läsa nästa kurs 14e april. Inte alltför långt tid kvar tid ändå. E för sjuttsingen påsk nästa vecka!!

(om ja minns rätt haha)

Nej, de får räcka för nu.

Bye

Old Pics!

Har suttit och försökt sortera lite bland alla bilder på datan. Går sakta men säkert ;) När man väl har tid att sitta ner ;)

Hittade dessa gamla bilder ifrån min förra mobil. Kan slänga in några så ni får se. Skaplig kvalite för att vara mobilkamera om ja få säga de själv :)

Naww.. Har han varit så liten?! :) Söta lilla pojken min.Morfar med edvin. :DMoster Sabina Och Morfar som håller i en liten edvin :)Farmor som håller i edvin och emil i bakgrunden.Edvin med farbror Per :)Ja de va ju några bilder iaf :)

Måndagen den 30e Mars

Jo så fantasilös va jag idag när de gällde en rubrik. ;)

Ny dag och ny vecka.
Min lilla kille är så mysig. Han har sina rutiner på morgonen. välling, sen ska han antingen mysa i sängen o kika på barnprogram. Eller så ska han sitta i sin fåtölj med filt och titta på barnprogram :) Go pojke.
Och ligger man i sängen vill han gärna gosas lite, ge en kram eller en puss då och då :) Goa lilla edvin :)

Idag är det jobb som står på schemat. Ska börja med nästa månads kundbrev samt månadens distributörsblad.
Samt tvätt o lite städ :)
Men de är rätt fräscht nu sen städningen igår :) *Älskar dig emil*

Ska väl ut på en promenix också :) Eller ut iaf. :) Inte säkert lille herrn vill ta en prommis :D
Mamma skulle höra av sig när hon kom tillbaka ifrån stallet. Tänkte höra vad hon har för planer för dagen, om hon jobbar eller är ledig.

Idag ska jag också hålla tummar och tår för lillasyster sabina. Som är i linköping för att göra ett intagninsprov för en skola där.
Hoppas verkligen att det går bra och att nerverna inte ställer till det för mycket. Och att hon mår lite bättre idag. Hon blev ju så förkyld så hon har varit så tussig i helgen. Stackarn.

Så håller tummarna för henne idag.

Köpte jättefina ramar i lördags på IKEA, inte så många som jag skulle vilja ha men det blev ett par stycken iaf =)
Bytte ram till 2 bilder. Blev mycket bättre i de här ramarna :)

Har så mycket bilder jag skulle vilja göra iordning. Och framkalla. Men har inte alls hunnit så långt. Och har inte ramar så det räcker heller för tillfället :) Men de blir. De blir ;)

Mikaela skulle ev. komma och hälsa på em =) Om hon var ledig. De hoppas vi på. :)
Kanske man ska baka en sockerkaka isåfall?? =)
Får fundera lite :)

Pratat me mamma nu, hon ringde. Hon skulle komma förbi en sväng innan hon ska iväg och jobba. :) Då vet jag en liten kille som blir glad. Är jättelänge sen han träffade momma nu :)

Nej nu har jag inte så mkt mer att förtälja för tillfället.
Vi hörs senare.

Edvin och mormor på oasen :)