Sängen..

Är nu mera vit istället för "ful-furu" ;) ..

Mycket bättre enligt mig själv :) Ett lyft, helt klart. Plus att den lättare passar in till saker och ting. Och den kommer att "lysa" upp rummet som kommer få ganska mörka tapeter.

Får se vad jag tycker när den kommer hem :) Men hittills tycker jag att den blivit klart snyggare! :)Ja, ska det donas så ska det donas!

Haha :) Ja ska man göra något så ska man ju göra det ordentligt.. Inte sant? Annars stör man sig bara på de sakerna sen.

Så nu har vi målat tak och lister. Samt sprutmålat elementet och väggbiten bakom den. Så nu ska det torka och sen blir det väl andra lagret på det som behövs. Och förhoppningsvis kan vi börja tapetsera imorgon.. Wiiee!! :)

Men inte nog med det, nu rök sängramen ;) haha. Så nu ska den bli vit också. Tills dess att vi känner oss ha råd att skaffa ny säng. Den är något sliten nu. Billig var den också iofs. Men den duger så länge. Så då kan man ju fixa upp den. dont you think so?

Så den passar lite bättre in i rummet. Och så har man beställt nya lampor. Får se om de passar. Annars får jag skicka tillbaka och pröva något annat. Men de kommer inte förrän onsdag. Om jag har tur dvs.

Ja, som det stökas på här just nu. Det är kaos här inne. Haha. Edvins säng står i vardagsrummet. och våran madrass ligger på golvet i matsalen, där vi skall sova inatt. Och allt annat tjoffs. Så just nu är de lite kaos här hemma. Men det ska bli så skönt när det är färdigt. Och förhoppningsvis blir det mycket mer trivsamt.

Så nu är älsklingen iväg med J och fixar sängramen. Ska bli spännande och se om man blir nöjd när allt är färdigt.

Det är en riktig "fixar-helg" detta. Och när man väl börjat så ser man ju allt annat man skulle gjort också, när man ändå är igång så att säga. haha. Som tex köksstolarna. Ser förjävliga ut. De skulle gott kunna målats om. Och egentligen haft ny stoppning och nytt tyg till dynerna.

Men jaja, en sak i taget. Först och främst sovrummet. Så får vi se vad som händer sen.

Och så har vi äntligen bytt tillbaka till våran tvättmaskin :) haha, tog ju bara en halv evighet. Men nu när J var här och hjälpte till lite så passades det på så fick han hjälpa älsklingen att bära ner den till källarn. Och så bar de upp den andra. Så nu ska den fraktas tillbaka till vithuset så är de ur världen iaf. Grett!

Nej nu ska jag fortsätta med stöket. dock håller jag mig ifrån allt med målning. Så då fixas de lite övrigt i hemmet.

Men nu vet ni hur läget är för tillfället i stöket här :)

Ha de gott!

Vad gör ni denna lördag kväll?

Kikar runt..

Kikar runt på lampor till sovrummet. Men det är så svårt att veta hur de kommer se ut när man fått upp dom :)

Vad tycker ni om dessa?

Nr 1 "Fireworks", denna har jag fastnat för mest.. Men ja jag kan inte riktigt bestämma mig :)Info:Dubbel textilskärm med mönster. Ø 36 cm. Höjd 28 cm. E27. Max 60W.

Finns på Ellos.se

Nr 2 "Sonia", finns både i svart och i vitt. Vet inte riktigt vilken jag gillar bäst. Den mörka tror jag.Info: Moderna lampor av tygskärmar med genombruten dekor. Höjd 20 cm, ø 35 cm.
Finns på Jotex.se

Denna serie, "sonia" har också matchande fönster, golv och bordslampor. Om man skulle vilja ha lika.
Men hittar man snygga så kan man ju bryta av med några helt andra också så.

Sen har jag inte så många fler idéer för tillfället :) Men lutar åt en lite mörkar taklampa, gör ju inte så mkt.
Och ljusare lampor i fönster. som kan gå ihop lite med golvlampan som är vit.

Men ja, man lär ju hinna fundera och ändra sig hundra ggr till :)

Tyckte ni någon av dessa var snygg?