Man försöker iaf..

Kanske mina inlägg blivit lite smått tråkiga och banala på sista tiden, va vet jag. Om de någonsin varit intressanta?!

Men det är inte alltid så lätt att finna orken till att skriva om det man kanske vill skriva om, när man har ont och är så trött jämt.

Så man gör så gott man kan. Dvs en kortare update om dagen, eller om vad som ska ske under dagen.

Men de dagar man har lite extra energi kan det ju komma ett litet roligare inlägg också.

Men jag hoppas ni finner något nöje iaf att kika in här. Men ni har blivit så tysta på sistone..


Hursomhelst..

För några veckor sedan gjorde jag en att-göra-lista för kommande helger. Sånt som måste göras innan ankomsten :) Varför just dessa saker på helgerna då? Jo för att de e sånt jag måste ha lite hjälp med. antingen orkar jag eller så klarar jag inte av att göra det själv. Så älsklingen måste vara med.

Vi ligger redan efter i listan eftersom han jobbade förra helgen och kommer att jobba denna också. Men jag hoppas att vi hinner med allt som ska göras iaf.

Brevlådehuset är ju iaf klart.

Denna helgen på lördagen var det exempelvis meningen att vi skulle fixa med ventilationen till sovrummet och ev. tapetsera. Men de blir de inge av. Får se om de hinns nästa helg, men då måste vi in till stan på veckan. Föga troligt.

Så mer troligt är väl att de blir en stadsresa isåfall nästa helg för att fixa med tapeter osv.

Men vi får väl se hur det blir. Men förhoppningsvis så hinner vi färdigt med allt iaf. :)

Men måste nog antagligast till stan iaf till veckan, men mamma kanske har lust att hänga med en sväng, så man slipper fara själv. Kanske man hinner med lite andra ärenden o då?! :)

Måste ju in och fixa lite presenter. Eftersom det är 2 barn som fyller år nästa vecka. Så vi har iaf ett kalas vi ska gå på. :)  Sen den andra presenten och uppvaktningen får vi ta vid tillfälle. Men inom de närmaste veckorna iaf ;)

Annars då?!.

Har verkligen massor att göra här hemma. Men kommer aldrig igång. Har inte blive någe bra gjort idag.
Usch, känns verkligen jättejobbigt. För jag hatar oreda. Är så skönt när det är städat. Och nu när jag varit så trött och haft så ont (har det fortfarande så iofs) så har jag verkligen kommit ur balans med allt jag brukar fixa med.

Måste verkligen röja upp och städa här hemma. Måste diska, diska, diska.. Tvätt osv osv osv..

Men ja, de är inte så lätt när energin tycks som bortblåst. Det gör ont att bara stå upp. Men alla har vi väl sämre dagar. Hoppas på några bra nu så man kan få göra ett ryck här hemma.

Få lite helgfint om inte annat.

Ska försöka ta itu med lite tvätt nu innan det är dags att göra mat.

Idag blir det (för de som var intresserade) fläskfilé, klyftpotatis, sås och grönsaker. :) Gott ska de bli. Hade en fläskfilé som måste användas innan datumet går ut, så då får de bli lite "lill-lördag" idag då.

Nej färdigsurrat kanske? (läs färdigskrivet..)  Borde ta på mig tofflorna och traska ner i tvättstugan och ta tag i tvätten.

Men något har man ju fått gjort idag iaf: En uppföljning, hämtat ut 3 paket på ica, och skickat iväg ett paket till en kund :)

Så alltid nått. Jo schampot och balsamet för torrt/skadat och färgat hår hade kommit nu så måste ringa personen som ville ha det också :) så den vet att de kommit nu :)

Jo men just det, när jag skulle fara hem från ICA så starta ju inte bilen.. SKIT.. Ingen ström. Bloody hell.
Och älsklingen är i sundsvall. Perfekt!'
Inga startkablar.. Great!! 

Hade sån tur att jag fick tag på pappa och att han faktiskt va hemma så han och birgitta kom och hjälpte mig.

O sikket stök. Handtaget för att öppna motorhuven har gått sönder (skall lagas, det står på att göra listan , på en dag som helt tillägnats bilen ^^) så man måste ha en tång för att få tag på vajern och lyckas öppna den.. Crap ingen tång..

leta leta.. Ah.. kommer på att de finns en polygrip i bagaluckan. Ja, i luckan. Öppnar ett fack. Mkt riktigt. Yey. Får upp motorhuven. Och nu kan vi koppla på starthjälp. Pappa hade tagit med sig sina startkablar.

Bilen startar.. YEY!! :) Och jag kan rulla hemåt äntligen.. TACK TACK TACK, till underbara pappa och birgitta som kom till min undsättning.

Så nu måste de bytas batteri snarast,hade tänkt ta det den där dagen som är tillägnad bilen, men de måste bli tidigare. Vill inte riskera att bli ståendes igen. Inte direkt kul..

Sen va det för övrigt kaos på parkeringen också. :) eller ja, lite kaos. Många som blev förvirrade, men de gick ju fint ändå :) måste jag säga. De hade nämligen grävt av vägen vid utfarten vid parkeringen. Så man fick så lov att backa ut och köra ut samma väg som man kom in på parkeringen.

Haha många förvånade blickar från de som kom in på parkeringen. Va sjuttan folk höll på med. Tills dom såg att det inte gick att köra ut som vanligt ^^

Haha nej nu har jag verkligen suttit nog. Måste ta och ge mig en spark nu och ta tag i tvätten.

Få se om de va någon som orkade läsa allt ;)

Hade!

Onsdag morgon.

Morrn!
Ute är det stormiga vindar som blåser. Kanske lugnar sig en aning framåt dagen?! För de blåser spiken tametusan. Hua!

Idag klev vi upp strax före sju. Innan dess låg vi en stund i sängen och drog oss. Och nu är de frukost.
För de som ville veta de ^^

Annars idag har vi inga speciella planer. Har en uppföljning med en kund på em. Men det är det enda. Så ska väl se om jag får nått gjort här hemma då.

Har en tvätt som ska hängas, så de blir väl de första man tar itu med.
Sen finns det disk som väntar, efter gårdagens middag.

Men men, vi får väl se när och om man kommer igång med allt. :)


haha blev en halvtimmes paus i skrivandet.. eller mer.. :)

jaja.. Tror inte ja hade så mkt viktigt eller roligt att förtälla ändå så.

Kanske återkommer under dagen..

Hare gott.

Tisdag den 29e september.

Oktober kommer bara närmre och närmre.

Hade mysmorgon med prinsen min. Först kom han och kröp ner bredvid mig och bara kika på mig :) och körde en liten traktor och gosade. :) go pojken.

Sen skulle vi sitta i soffan och mysa. Med filt över oss och varsin kudde bakom ryggen. Goa lilla vännen min.

Såklart blev man dödens trött ^^ hade lätt kunnat somna där.
Men lillkillen flög upp och ville ut. Så de var bara till att klä på oss ordentligt och knalla ut då.

För solen skiner visserligen och det är inte samma dåliga väder som igår. Men det är kallt i luften och det blåser. Ibland kommer riktiga stormvindar.

Gick bort och hälsa på kusinerna hans en sväng. Så de blev lite lek där.

Sen gick vi hemåt, och edvin hade turen att på hemvägen få träffa på pappa. Överlycklig sprang han med armarna utsträckta, ropandes "Paaaapppaaaaa!!!!!" :) Han och edvins farfar var och kollade på huset som skall renoveras och hyras ut till en vi känner.

Sen knalla vi vidare hemåt, med några tårar i ögonvrån hos min lille kille för att han inte kunde få följa med pappa. Inte så lätt när man inte träffas så ofta.

Väl hemma blev de iaf lite lunch, och nu ligger lillkillen för att sova. Förhoppningsvis somnar han snart, men de va lite tjurigt idag.

Sen när han sovit ska vi med mor på byn. Hon ville på bibblan och skaffa lånekort och jag tänkte fara o skaffa några pärmar och register. Så de blir ordentlig ordning och reda bland alla papper man har :)

Sen få vi väl se vad klockan är och vad som skall göras :)

Har iaf dammsugit lite snabbt här hemma. Grus och skit. Tror man måste dammsuga varje dag. Skulle behöva städas ordentligt. Plockas undan m.m.
Men de orkar jag inte nu.

Får se om de blir ikväll eller sen i veckan.

Ska väl ta och hänga tvätten som väntar på mig. Ska bara få lite ork ;)

Mjehepp.. Kanske dags och komma igång?

Bjuder på en bild av gokillen min :)Mamma älskar dig!!!