Almost done

Hejja på :) Snart är allt städat och fint. Bara sovrummet kvar. Tog aldrig det imorse eftersom älsklingen låg och vilade. Så ska ta och dammsuga lite snabbt där nu, sen svabba runt me moppen. Efter det ska jag ta och bädda rent, så vi kan lägga oss i en renbäddad säng ikväll. Ah, visst är det väl skönt att lägga sig i en renbäddad säng?!

Tog bara en liten paus, har så jäkla ont i ryggen så fy. Måste ta en alvedon. Fi faen, varit så i några dagar nu. Hoppas de ger med sig snart.

Nej jag ska väl sätta fart och göra klart det sista, innan grabbarna kommer. Då ska jag och tösa klä på oss och åka med till kälarne. Sen ska vi handla de sista för att göra pizza ikväll. Mumma.

Vad blir eran sönda middag?

Effektiv morgon.

Jag och barnen klev upp före klockan 7 imorse. För då var de pigga. Och jag tänkte att det var älsklingens tur att få sova lite.

Förutom morgonstök med påklädning osv så har vi hunnit med en hel del, om jag får säga de själv :)
Plockat undan leksaker och prylar, städade köket, plockade ur och i diskmaskinen, dammsög. Sen fixade jag värsta hotellfrukosten till lillfamiljen min ;)
Kokade ägg, pressade apelsinjucie, dukade fram olika sorters bröd, skinka och ost, skivade paprika och tomater samt lite annat smått och gott.

När de var klart fick edvin väcka pappa sin :) Fast han var redan vaken ;) haha. Sedan avnjöts en himlans god frukost med världens bästa familj!

Efter vi ätit började jag göra iordning för att torka golven, men älsklingen tog över. Gulligt. Sen fick han besök av en gammal kompis, så de kom av sig lite. Haha. Nu är dom och lillgrabben ute och åker skoter en sväng. Så jag ska ta och göra klart torkningen tänkte jag. Sen ska jag städa badrummet.

Senare ska vi iväg till kälarne fram o tillbaka, älsklingen ska lämna av en par saker som han ska ha när han fixar grävarn sen.
Ska även se om vi behöver handla någe för middagen ikväll. Ska slå ihop oss med mor och göra hemmagjord pizza med min pizzamaker ;) Mumsigt värre.

Btw, vet ni vad min älskade lillasyster har gjort nu?! Hoppat bungyjump!! Shajse!! Att hon vågar. Att DOM vågar! Fan va tuffa ni är :) Hejja er. Haha.
Läs om detta HÄR.

Nej det kanske är bäst att sätta lite fart? Inte komma av sig här inte. Haha.

Bye!

Piggare idag.

Goddagens.
Igår kväll var jag bra död. Jisses vad trött jag var. Kämpade med ögonlocken. Herrejösses. Hatar att vara så trött. Älsklingen kom hem strax före nio, så då kunde han ta över med barnen. Det var skönt. Att få lite hjälp.

Hon har iallafall sovit bättre inatt lilltösa. Förutom ätinga då. Men hon ville iallfall inte upp vid 4 imorse. Och när hon vaknade var älsklingen så snäll att han klev upp med barnen och ordnade med morgonstöket. Så jag skulle få kunna ligga kvar och sova lite till. Verkligen guld värt. Och det behövdes. Känner mig mycket piggare nu. Även om det känns som om man skulle kunna sova i flera dagar. Haha. Tack älskling för att jag fick sova vidare nu på morgonen. Fast jag vet att du också är trött. Älskar dig!

Nu ska vi ta och fara på hammarn och handla lite. Om nån timme ska älsklingen iväg och kolla på ett grävjobb så det är väl bäst vi tar och gör oss iordning så vi hinner ner och göra allt som vi ska göra på byn.

Hade gott folket.