Otroligt fin pall.

Suck, hade skrivit ett långt inlägg och tryckte på publicera "sidan kan inte visas".. allt försvann. Inget hade sparats i utkast. Lagomt enerverande. Jaja. Bara att andas ut och börja om då.

Ni som läste tidigare inlägg vet att jag läste i en tidning om en jättefräck pall. Det är Bonde Of Sweden som tillverkar dem. Och man kan få dem såsom de gör dem, eller designa en egen. Superfina! Och speciella.

Finns från 895:- upp till 1195:-, beroende på om man väljer en standar pall eller om man designar en egen.

Skulle verkligen vilja ha såna till barnen, varsin i sina egna rum. Men men, someday perhaps. Fina är de iallafall.

För att veta mera om dessa pallar tycker jag ni ska gå in på deras hemsida.
Bonde Of Sweden  <---- klicka här.

Pics!

Kan bjuda på några bilder. =)

Fyllde på fruktskålen här hemma, mums!

Köpte denna i fredags, att bläddra lite i :) Lite roligt står det ju i den. Bland annat stod det om en pall som man kan göra "sin egen" av. Företaget heter iallafall Bonde Of Sweden. Kan återkomma till det sen.
Hursomhelst så stod det om detta i denna tidningen.Och som sagt så spelade vi bingolotto ikväll :) Men inte blev de någon vinst. haha.

Ingen miljonär här inte.

Go kväll.
Ikväll har vi spelat bingolotto, men inte blev de några vinster inte ^^ Var ett nummer ifrån 10 000:- .. Som vanligt, eller hur? Är man inte oftast ett nummer ifrån? Man sitter och mumlar för sig själv "säg - -- nu!!" Och så mumlar man fram siffran man behöver. Man väntar och väntar, ser fönstret med nummer fyllas och så kommer det oundvikliga..  "BINGO" Och en annan säger "nej!" eller, "fan också.. Hade jag bara fått..." Ja ni fattar :)

Men kul är det i vilket fall som helst. Haha.

Imorgon är det måndag och en ny vecka. Får hoppas tempen ute blir bättre nudå. Hursomhelst. Imorgon blir det till att stöka på här hemma. Försöka tvätta en del.
Ska på byn och veckohandla också, så ska göra veckans matsedel också. Prata med anna kanske, om helgen som kommer. Planera lite vettni.

På tisdag ska vi till stan, ortopeden, med lillgumman våran. Hoppas det kommer gå bra. Är en aning nervös. Skönt att de kollar upp det, så man kan få hjälp i tid om det är något som är på tok. Men jag hoppas ju innerligt att det inte ska vara det.

Onsdag har vi inga planer vad jag vet. Hoppas på bra väder så man kan vara ute. Kanske ska packa lite, dvs om det verkar vara bra temp så man kan fara iväg till helgen. Jo, och om det blir så, så ska man nog ner och handla kanske. Så man har över helgen. Dvs, ta med sig mor och planera inköpen tillsammans. Eftersom hon ska med :)

Torsdag, om vi nu ska iväg (allt hänger, som ni nog fattat nu, på tempen) blir det till att packa. Torsdag kväll åker vi isåfall till selet. Och blir där till söndag.
Ska bara ha de himlans skönt, pulkåkning och mys inomhus.

Ska bli väldans trevligt. So, please weatherman, make this damn cold go away!

Misstänker att veckan lär väl bara susa förbi.

Nej nu ska jag kika på bilderna som laddats in.

Adios.