Igår var jag trött.

Hualigen. Natten mot igår, sov inte lilljänta mycket. Snacka om trött. Var vaken 21 timmar i sträck. låter kanske inte så farligt, men för mig var de rena döden. Haha. Var så fruktansvärt trött. Vid 4 tiden på morgonen tog älsklingen över. De gick inte längre helt enkelt.

Jag började må dåligt fysiskt. Ont i huvudet, mådde illa, skakis. Fick tom ont i halsen. Så glad att han var hemma och kunde hjälpa mig.

Så igår var man skapligt trött och seg. ^^ Gjordes inte många knop. Dock var vi ner på byn en sväng, jag var till barnmorskan på efterkontroll,samt att de skulle tas cellprov. Så förhoppningsvis hör jag ingenting ifrån dem om provet.

Pratade med syster igår också. Saknar! De jobbar på, just nu är de på ett lager, är man packar kiwin. Eftersom kiwifrukterna tog slut. De jobbar 12 timmar om dagen och har en dag ledig i veckan. Kort och gott, de somnar bra fort om kvällarna. Förståeligt. Det var iallafall härligt att få surra med henne. Nu dröjer det väl minst en vecka innan chansen ges igen.

Jo, och de ändrar inte till sommartid, inte än iallafall. Förut var det 12 timmar. När klockan är 10 är så är den 22 där. Nu är den 11 och 22 där. Om ni hängde med nu. ^^ Eftersom vi ställt fram klockan.

Idag ska man försöka göra något ryck här hemma. Ser en aning kaotiskt ut. Har inte haft orken och städa flera ggr per dag, och vissa dagar (som igår) har jag inte orkat städa alls. Och de märks fort kan jag säga.
Så ska försöka ta tag i det idag. Må nog börja med tvätten. Har en hel del tvätt som väntar på mig.

Ska även på hammarn, lilltota ska få träffa doktorn på eftermiddagen. Angående att hon är så torr. Lilla vännen. Smörjer och använder alla knep, ändå blir hon så torr att hon spricker och ibland blöder. I vartenda veck tror jag. Så sköterskan tyckte vi skulle träffa doktorn och kolla. Hellre kolla en gång för mycket än en gång för lite. Och jag håller verkligen med.

Ja det är det som väntar.

Ciao!

Mina älskade små..

Ja de ligger och sover nu. Hann precis läsa färdigt och få grabben o somna innan tösa vart akut hungrig. ^^ Efter hon ätit somnade hon.

Och nu ligger hon i sin korg, fast ja ser att hon börjar sprattla med benen nu. Haha, så länge sov hon.

Well, får se hur länge det tar innan "larmet" går.

Har inte gjort så mycket idag, har känt mig så trött idag så de har inte blivit mycket gjort. Tvätt, disk and thats about it. Har också varit ner och handlat, så nu har vi mat för denna veckan också :)

Saknar älsklingen som jobbar sent. Men hoppas att han kommer hem snart, att det inte behöver bli så sent iallafall.

Idag beställde vi mattan till köket också. Så nu måste vi bara lista ut vad vi ska ha för färg på väggarna. Haha, men jag har som kört fast.

För den ska som passa ihop med golvet och till de nya luckorna. Ah, ja de lär väl lossna snart hoppas jag.

Nej nu börjar lillvännen gnälla. Ska se om hon vill ha nappen och somna en stund.

Ha de!

De går sisådär med packningen.

Haha ja, faktum är att jag inte ens kommit igång än. Har haft en lugn/lat dag. Skönt faktiskt. Och fick sovmorgon, underbara älsklingen klev upp med barnen imorse. Mer än tacksam, då lilltösa inte sovit bra inatt heller.

Det var underbart att få somna om en stund, och få lite sömn en annan med.

Tack min älskling!

Har bara fixat lite med disk och tvätt. Älsklingen med disken och plockat lite i köket, och jag med tvätten. Men nu är han uppe i huset iallafall. Ska mäta lite mer hur mycket matta som behövs till köket.

Får se om jag gör ett ryck med packningen eller inte ^^

Håller på att ladda in bilder på datan nu, samtidugt som de spelas musik och jag sjunger för dotra. Konstigt nog verkar hon gilla de o bli lugn ;) hehe.

Nej nu verkar bilderna vara klar så ska kika på dom.