It´s a beautiful morning.

Go morron!!
Vilken härlig morgon att vakna upp till, inte sant? Solen skiner och strålar värme in genom fönstren. Och utsikten. O lala. :) Indalsälven blänker och det är grönt och fint ute på gården.
Kan inte bli mycket bättre. Här hemma är det frukost som gäller just nu. Vattnet till jäntans gröt står på spisen och grabben sitter mittemot mig och äter yoghurt.
Själv äter jag a-fil. Bra för magen :)

Hoppas att det blir flera fina dagar nu framöver. Vill ha solsken och värme (i lagom mängd) hela tiden nu :) Iallafall mycket mer än vad vi har haft.

Idag ska vi på bvc med lilltota, så grabben skulle få vara med momma :) Då blir han lycklig. Det är mitt på dagen. Tills dess funderar jag på att antingen stöka på här hemma eller så fara ner till krångede och packa grejer och städa líte.

Man vill som både och. Det skulle vara skönt att få stanna här hemma och stöka på lite, så man kommer någon vart i alla saker. Samtidigt som jag vill ner och få klart allt i huset vi bott i.
Så de kommer nog bli det sistnämnda.

Nej nu är vattnet till gröten klar.

Ha de så gott i finvädre!

Lite sliten.

Hallå där!
Kvällen igår blev lyckad. Tack till alla som kom och gjorde den så bra! =)
Och tack till alla som hjälpte till, inte bara med middag och annat utan även med att packa upp grejer.

Vi hann dock inte gå igenom alla bilder men vi får ta en omgång till då :) Bara bra tycker jag. Så man får se allihopa igen.

Idag känner jag mig en aning sliten. Ont i kroppen och trött. Igår em och framåt började bäckenet att göra ont och jävlas, så jag befarar att foglossningen drog igång igen. Att den inte riktigt läkt och allt bärande i och med flyttningen gjorde den sämre igen. En teori.

Skulle helst lägga mig och sova en stund, eller tillbringa dagen i soffan pga tröttheten och värken. Men det går såklart inte. :) Har massor att göra. Man måste j börja någonstans så man blir klar någon gång.

Ska kolla på möjligheten att ladda upp lite bilder, men går det för segt får de bli sen. Har numera bara mobilt bredband. Då telia inte kunde leverera fast bredband hit. Tråkigt då vi har varit nöjda med det. Så vi tog ett mobilt så länge, plus att vi måste göra de om vi ska kunna behålla vissa mailadresser.

Barnen är på köksgolvet och leker. Edvin håller på att köra lastbilar och lillgumman sitter i gåstolen och kikar på storebror samt leker med en leksakstelefon. 
Älsklingen är det full fart på. Att han orkar. Finaste älsklingen. Jobbar långa dagar och sen kommit hem och stökat på med flytt och anne som har med huset att göra. Världens bästa älskling helt enkelt! =) 

Idag ska vi ner till krångede en sväng, hämta lite mera grejer samt att vi nog ska flytta katterna idag. Spännande och se hur det går.
Idag är det dessutom Mors Dag! =)

me2u_bear_015.jpg image by Zeemeermin

Så GRATTIS ALLA MAMMOR därute!!  Ska fira min mamma sen, hon hade fullt upp idag. Så hon, jag och syrran kom överens om att vi tar och firar henne sedan. 
Men vi ska fira svärmor iallafall. Måste slå in paketet också. Om man hittar någon tejp. Haha. Inte lätt inte. 

Själv firar jag min första morsdag, som tvåbarnsmamma :) Hur gick de till? Haha. Och lilla gumman som redan hunnit bli 6 månader. Man hinner inte med. Herrejösses.
Mina barn är det bästa som hänt mig, det finaste som finns. Spelar ingen roll hur lite sömn eller hur dåligt humör de är på. Är ändå alltid glad och tacksam över att de finns i mitt liv. Att de är mina barn.
Älskar er mina små knattar! Mammas hjärtan! <3  Att få leenden, kramar och pussar av er, är som att vinna drömvinsten flera gånger om.


Nej man kanske ska ta och göra någon nytta innan man ska fara neröver?! Får lite dåligt samvete, haha, karln är i full gång han. Ujejuj :) 

Ha en fin söndag och en fin morsdag!
 

Första natten i nya huset.

Hallå där.
Igår var en lång dag. Vi packade, bar, lastade, lastade av och började packa upp.
Hade sådan tur att jag hade mamma och anna som hjälpte till. Tack snälla ni! <3

Gjorde ett avbrott för att ta syskonfoto. Men annars har vi hållit igång hela tiden!
Emil började när han hade slutat jobba. Skruvade ner hyllor osv.
Syster och hennes kille kom vid 10 tiden? På kvällen, haha. Men de var guld värt. Jag och älsklingen samt syster och hennes kille åt även våran middag då. Haha, senaste middagen ever? Halv elva eller något. Haha.

Mamma och anna for hemåt. Och vi fortsatte. Klockan 2 inatt gjorde vi kväll. Då hade vi lyckats få in sängar och fått till lite i kök och vardagsrum.
Och de där med sängen, de var en historia för sig det. Vi fick inte upp sängramen som den var utan var tvungen att skruva isär den. Madrassen fick vi inte heller upp genom trappen. Så vi fick ta hjullastarn och lyfta in den genom vindsportarna. Ja jösses, men de gick tillslut.

Kallt hade vi det också för de var slut på flisen (stavning?), så de var först struligt att kunna fylla på det. Och sen tog det ju några timmar innan värmen kom igång.
Men nu börjar de bli varmt och gott här inne :)
Har förresten sovit som en klubbad inatt. Och de märktes i kroppen imorse. Ajaj! Haha, ont och stel i kroppen. Men men :)

Än är det MYCKET att göra. Men de får ta den tid de tar. Huvudsaken man har någonstans att sova, någonstans att äta och någonstans att varva ner så får vi ta resten lite pö om pö.
Ska försöka få till vardagsrummet idag, eftersom vi ska ha bild och filmvisning där ikväll.

Jo vi ska ha grillfest/bildvisning idag. Börjar kl 16 tänkte vi med att grilla. Med anledning av syster och emils resa. Så släkten, iaf en del, kommer och ska kika och äta och ha de trevligt. Förhoppningsvis ;)

Så nu ska vi åka ner på hammarn och handla lite inför middagen. Samt hämta lite mera grejer ur huset. Fick inte med oss allt igår. Måste nog ta någon fler veva också men ;)
Samt att jag tror vi ska ta oss en fika på brödbiten :)

Ha de så gott så länge.