Inte bara mig det tagit på.

Vilma är för liten för att förstå vad som hänt. Edvin förstår heller inte vidden av det, men han förstår att något hänt.
Nu när Vilma vaknade från sin morgonvila så smög Edvin upp efter mig när jag gick för att hämta henne.

Jag tog henne och sa att vi skulle smyga därifrån så Emil fick sova lite till.

Edvin smyger då fram till sin pappa, lägger sitt huvud mot hans ben och kramar om. Sen går han fram och pussar honom på kinden och smeker honom också. Sen följer han med mig ut. Utanför sovrummet säger han till mig:

"Min pappa inte ajaj mera. Min ge "mmm" (kram) och puss (gör pussljud). För min pappa hemma nu."

Mitt hjärta flödar över av kärlek.

Älskade barn och älskade karl. Ni gör mitt liv rikt och lyckligt av kärlek.

Ni gör mig hel.Bild sen vintern ifjol.

Min älskling är hemma.

Igår morse, vid 8 tiden klev han innanför dörren. Vilken lycka. Och barnen blev överlyckliga.
Det blev många kramar och pussar.

Man ville bara hålla om och inte släppa taget.

Det blev skratt men även en hel del tårar. Detta är inget som bearbetas i en handvändning ska jag säga.
Jag stod i hans famn och lät tårarna falla. Spänningen som släppte. Han var äntligen hemma.

Så morgonen bestod mest av det. Glädje och lättnad över att han var hemma.

Sen skulle vi åka och fika på Brödbiten. Men innan vi for, återvände han såklart till "brottsplatsen". Men jag kan lova att han inte fick gå dit själv. Och nu öppnades alla tänkbara dörrar.
Det kändes olustigt att gå dit, så snart. Det var med tunga steg jag gick dit. Sist jag var där låg han i ambulansen, sist han var där miste han nästan livet.

Men man säger att ramlar man av en häst måste man upp igen så man inte blir rädd.
Men det var ändock jobbigt. Hursomhelst, det gick bra som ni nog kan ana.

Sen åkte vi vidare, stannade till i Krångede där det var en del som ville komma fram och hälsa.
Sen for vi på Brödbiten. Där var de också en del som kom fram för att hälsa. Även min mamma kom ner på byn och kramade om honom. Samtidigt som hon sa "det där gör du inte om något mer". :)

Han har många som bryr sig om honom. Tack till alla er! <3

Dagen fortsatte så, många som kom fram och ville höra hur det var med honom. Vi stannade till på ICA och handlade lite innan vi for hem igen.

Hemma tvättade vi av bilen litegrann, var så grymt skitig. Sen lastade jag ur Edvins bilstol och barnen stannade med Emil. Efter att han försäkrat mig alldeles för många gånger att det inte var någon fara och att han orkade. ^^

Jag åkte till stan för att hämta upp min faster Emma. Packning och kanin. De var bestämt att hon och hennes sambo skulle bo hos oss i helgen eftersom de renoverar deras lägenhet. Inget ställe att befinna sig på med andra ord när man är gravid. Plus då att sambon jobbar på jämtlamell i stugun och skulle ha inventering hela helgen.

Så klart att de kunde få bo här.

Gick bra att hämta, jädrigt stor kaninbur iallafall. Haha ;) Tur man har stor bil, och nedfällbara säten.

Kvällen blev mest mys, beställde pizza för vi kände inte för att laga mat efter allt som hänt. Ville bara ta det lugnt. Efter barnen somnat, efter en hel del tjurande, så slog vi oss ner i soffan och kikade på IDOL.
Och jag bara njöt av att ha han hemma igen. Att han satt där bredvid mig och kommenterade de olika artisterna och framträdandena.

När vi lagt oss hade jag svårt att sova, inte som de andra nätterna då jag inte kunnat sova pga oron. Nej nu kunde jag inte somna för jag var så lycklig. Jag bara låg och lyssnade på hans andetag, kände hans närhet och njöt av att få ha honom hos mig igen.

Idag blir nog en mysdag skulle jag tro. Just nu ligger karln och sover, barnen var vakna vid halv sju imorse, men kunde dra sig till klockan sju iallafall. Sen var det bara att kliva upp.
Emil behöver få sova efter allt detta så vi gick ner så han kunde få sova ifred.

Nu ska jag få i mig lite frukost, var inte så sugen direkt när vi klivit upp. Och ev se om tösa ska sova igen. För nu börjar hon bli trött.

Ha det gott.

Och tack alla som tänkt på oss, och kommenterat både här och på FB, skickat sms och ringt. Ni har varit och är guld värda. Ni har rört både mig och emil. Så tack! <3

Värdena såg bra ut igår efter sista behand...

20101029780 (MMS)

Värdena såg bra ut igår efter sista behandlingen. Så han blev utskriven och fick ta nattåget hem. I stan väntade en taxi som skjutsade hem honom. Som vi längtat. Otroligt underbart att få krama om honom. Och barnen blev överlyckliga när han klev innanför dörren!