Har verkligen massor att göra inne. Speci...

20100929738 (MMS)

Har verkligen massor att göra inne. Speciellt idag då jag inte varit hemma, så de har inte blivit något gjort. Men de går bara inte vara inne när det är sådant här underbart höstväder ute! Å! Jag bara njuter. Ska ta lite spring rundor här ute, passa på medans man är ute mena jag. Lite blir det åtminstone.

En ny dag är igång.

Dimman börjar lätta och solen håller på att spricka fram. Gick fortare idag än de andra dagarna. Då har dimman legat till iallafall efter nio.

Det var bara en som vågade sig på en gissning igår, och det var carro! :) GRATTIS, du hade rätt!! Det var älgspår. :) Men ja hade nog inte väntat mig annat heller. Haha.

Synd att det inte var någon fler som vågade på sig någon gissning, trots antalet besökare.

Hursomhelst, gårdagen flög förbi. Satte upp fågelhuset efter Edvin kommit hem ifrån dagis. Så nu är fåglarna glada. Och Edvin med. Haha. "Pippi nam nam! Jaa!" Fast nu när jag tittar på det ser det en aning komiskt ut, en litet fågelhus på en STOR stolpe. Haha. Tror faktiskt vi kan kosta på oss ett större fågelhus sen. Ser väldigt litet ut också just på den här gården. ^^
På kvällen for vi in till stan och åt, eftersom Emil skulle hämta några saker som K-E hade köpt. Så då passade vi på att äta där också. Gott! Blev kina, oj så länge sen jag åt där.
Haha, gott men nu gäller det att ut och röra sig idag. Haha. Så man inte behöver böta ikväll.
Och inte har jag hunnit uppdatera något om viktutmaningen heller. Fy skäms. Tiden rinner verkligen ifrån en.

Men det blir väl.

Nu ska jag ta och starta bilen så den hinner bli varm innan vi ska åka. Edvin ska vara på dagis till nio. Efter det ska jag bege mig mot hammarn och Vilmas föräldragrupp.
Sen tror jag att je ska ut på promenad med mamma innan det är dags att hämta Edvin.

Hoppas de går bra idag för honom. Han hade varit lite ledsen igår efter jag lämnat honom. Det hade lugnat sig sen men helst vill man ju att han ska få vara glad hela tiden.
Tror det var för att han ramlade och slog sig alldeles innan jag gick. Tröstade honom, men han såg lite dämpad ut när jag gick.

Men hoppas de går bättre idag som sagt.

Nej starta bilen var det.

Ha de gott!

Frestande att gå förbi denna avdelning nä...

20100928737 (MMS)

Frestande att gå förbi denna avdelning när man är på affärn, men jag ska inte falla för den. Konstigt, innan åt jag knappt något godis men nu när man bestämt sig för att hålla sig undan de. Ja då längtar man väldigt efter de. Haha. Vilka spratt man spelar sig själv, eller hur jag ska säga.