Snart är vår majbrasa över. Har haft en un...

img_0424 (MMS)

Snart är vår majbrasa över. Har haft en underbart skön dag med familjen. Stökat på ute, städat, krattat och röjt i trädgården bland annat. Har haft en helskön eftermiddag och kväll med världens bästa grannar. :) Snart dags för sängen för de små. De fick vara vaken lite längre ikväll och kika på brasan. :) Hoppas ni läsare har haft en skön Valborg ni också. Kram och hej.

Tack. <3

Tack så hemskt mycket för alla fina kommentarer. Det värmer i hjärtat må ni tro! :)

Inatt drömde jag om nyjobbet, haha. Undra just hur många fler sådana drömmar det kommer att bli de närmsta veckorna. Mycket att bearbeta. Känns bara skönt att få komma igång på måndag så man inte behöver gruva sig eller vara nervös på hur allt kommer att funka med allt.
Kommer nog gå kanon allt, har världens bästa sambo som ställer upp till 110 % !! :) Så skönt, för det kommer vara intensivt nu ett tag när man har ett jobb på heltid och så startar upp ett företag som ska växa till sig.

Men allt känns bara så himla kul att de kommer nog gå superbra! Och så gör vi det bästa vi kan för att våra små inte ska behöva ha alltför långa dagar på dagis. <3

Idag väntar vi besök ifrån barnens kusiner. De skulle egentligen komma igår, men J tog fel på dag och hade alldeles glömt bort de. Haha. :) Inte bara jag som är virrig med andra ord. ;)
Så när hon ringde på morgonen nu och sa att de kommer idag så berättade jag det för Edvin. Då sa han;
"Mamma! Ring J, och säg åt henne att hon får inte glömma idag!!" Haha. Gopojk! Blev så full i skratt att jag var tvungen att ringa henne, blev ett gott skratt för henne också. Hon lovade att inte glömma. ;)

För övrigt får ni jättegärna hålla tummar och tår lite till nu idag, idag är nämligen min älskade lillasyster i Göteborg för audtion för att försöka komma in på artistlinjen där!
Så hon håller på hela dagen idag. Så håll tummarna, och skänk henne lite extra positiva och varma tankar! :)
Klockan 17 slutar audition och klockan 18 får de ett sms om de gått vidare till nästa del av audition!!

Så ja, pretty please. Håll tummar och tår att det går bra. Hon är så grymt duktig men det skadar ju inte med lite extra flöde av positiv energi. Eller hur?! :)

Nej nu ska jag röja lite här hemma innan sällskapet dyker upp.
Ha de så gott så länge!

Kramen

Ska ladda in bilderna sen i påsk så jag har lite nytt att bjuda på. Håll ut tills dess. :)