Skratt-attack!

Följde en länk via FB (förkortning av Facebook, för de som inte förstod det.) och kom till en hemsida.
Där fick jag läsa diverse historier.

Varav en gav mig en ordentlig skratt-attack. Herregud vilken berättarförmåga denna mannen har.
Klicka HÄR.  För att komma till hans hemsida och --> HÄR <-- , är en direktlänk till inlägget som fick mig full i skratt igår kväll.

Böcker nästa?! :) Haha!

Den verkar ha fått sitt grepp om oss också nu.

Förkylningen som verkar härjat på dagis, i fredags var det 8 barn hemma fick vi veta i helgen när vi träffade på en fröken på ICA, har nu fått ett grepp om vår familj också.
Edvin började redan i fredags kväll. Hes, nyst några ggr, och på natten hostar han. Vilma har dock klarat sig som det verkar. Peppar peppar.
Själv vaknade jag idag med en svullen hals, ont som attan. Så har druckit mitt goda hallonte nu. Ska försöka få i mig lite frukost så jag får energi för dagen.
Emil var också förkyld idag, tagit värre tag om honom.

Hoppas denna förkylning går över lika snabbt som den kom. Har mycket att stå i denna veckan. Haha, som alla veckor. Men lite extra denna vecka. Ska in till stan för att hämta ut Edvins glasögon, och det bästa/viktigaste. Ska ha 4 årskalas på fredag!!! :) Kan inte fatta att lillgrabben ska bli 4 år. Herregud, vart tog tiden vägen? Två år kvar tills han börjar förskolan. Shajse!

Verkar bli toppenväder idag. Solen skiner och det är blå himmel, inte så kallt heller. 10 minus när vi klev upp. Har säkert hunnit ändra sig nu.
Får se vad vi hittar på idag.
Skulle behöva dammsuga och torka golven. Trots att det gjordes i fredags, ja förutom torka golven. De hann jag inte.

Tror jag ska försöka göra det, så det håller sig någorlunda. Gäller att hålla efter i veckan här, så det inte blir så mycket inför fredagen.
Har ont i kroppen, en kombo av förkylning och helgens skoteråkning. Så är lite småseg. Men ska ändå försöka göra litegrann här hemma. Och så lär vi ska ut en sväng, om barnen mår bra dvs.
Men det verkar lugnt. =)

Vad är era planer för denna dag?

Bjuder på några bilder, köpte lite mer tulpaner förra veckan. Vad härligt det är med en blombukett på bordet. Fräscht -levande! :) Som sagt! ;)