Måndag igen.

Tänk vad tiden går fort. Sista januari har vi kommit till. Imorgon börjar en ny månad. Helt sjukt vad de susar förbi.
Idag har jag fixat med rapporterna som skulle skickas in till kursen jag går, samt lite annat jobb. Blir mer ikväll när barnen lagt sig.

Sen har jag satt igång en tvätt och så har vi lekt. Varit ute, försökte göra en grotta. Gick väl bra, och så tänkte jag att nu är jag nog snart igenom så går runt snöhögen för att ta från andra hållet. Jo tjena. De var hur mycket som helst kvar där. haha. Plus mycket mer, där går snön mig nästan till knäna. Så får nog be karln om hjälp så kanske vi får färdigt grottan innan våren kommer ;)

Annars så gick jag och tänkte på fastern min som var in på UL idag för att se om bebisen låg med huvud ner eller med rumpan. Så bara väntade på att få höra hur de hade gått. Så de inte blev vändning och akut snitt. Som kan hända om de börjar må dåligt av vändningsförsöket.
Men allt hade gått bra. <3 Vändning blev det, men nu ligger den rätt iallafall. Så nu hoppas jag min lill* kusin stannar åt rätt håll. :)

Har massor att göra egentligen. Men har ingen lust alls. Haha. Vilket lyxproblem ;)
Leksaker har dragits fram så borde städa undan dom. Och fast jag städade hela huset i fredags så skulle det nog behövas röjas lite mer.
Ser att tussar från katterna ramlar av, så skulle nog kunna dra av med dammsugarn en svängom. Och då skulle man lika gärna kunna skura golvet också.

Hmmm. Måste bara komma igång, bara jag kommit igång så är det inga problem. Då går det av bara farten. ;) Förhoppningsvis.

Om jag börjar med att hänga upp tvätten så kanske de kommer av sig själv efter det?!

Ha de gott.

Forever young.

Emil behöver då aldrig byta ut mig till något yngre slag iallafall. ;) För jag är för evigt ung. Väldigt ung tydligen.

Det ringer på dörren, fan tänker jag som springer omkring i myskläder eftersom jag städar. Men tänkte imorse att hit kommer ju ingen.
Aja. Öppnar dörren.

Brevbäraren kommer med posten;
Brevb:"Hej, ja tänkte jag kommer in med posten idag."
Jag: "Jaha oj, Tack så mycket. "
Brevb: "Jo, har du mor eller far hemma? Hade en fråga jag ville ställa."
Jag: (Lite paff) "Näe du, de är bara jag som bor här."
Brevb: (förvånad) "oj är det??!"
Jag: (Ler lite) "Ja, jag och karln."

Haha, ja resten av konversationen behövs inte..

Han var för övrigt jättetrevlig :)

Haha, men ska jag skratta eller gråta? Ja jag säger då det.

xD

Att vakna med skallebang.

Är ingen vidare höjdare. Hua.
Ska ta mig en tablett nu och hoppas de ger med sig. Synd att jag inte har några NRG tabletter hemma, då hade jag tagit sådan istället. Så jag slapp ta värktabletter.

Hursomhelst, igår kväll gick det superbra på viktutmaningen. Trots en hel del strul. Men vi har sådan suverän grupp med glada och positiva människor. Så då kan det inte bli annat än bra :-)
Strulet bestod av att Emil kom hem sent så jag kom inte iväg när jag tänkt, och så ringde Linda, min kollega, att hennes bil inte startade. Så då blev det att åka till Bispgården och hämta henne.

Nästa torsdag hoppas jag att allt går som planerat. Hoppas kan man ju iallafall. ;-)

Idag ska jag försöka röja här hemma. Har inte blivit mycket sådant gjort i veckan här eftersom barnen varit dåliga. Då hinns det inte med så mycket annat än ompyssling. Speciellt eftersom jag försökt jobbat litegrann också.

Men har ialla fall tagit hallen så den är nästan klar. Ska bara dammsuga och torka golvet men de gör jag sist av allt när alla rummen är klara.
Men har dammtorkat allt, fönster, ramar, möbler, lister. Så det känns fräscht och skönt.

Ska även ta itu med mera tvätt. Blir en del när det är sjukdom i huset. Eller ska jag säga det blir än mer då. För det är inte direkt så det blir lite i vanliga fall ;)

Nej dags att sätta igång.

Hej svejs!