Regnväder

I omgångar så vräker det ner, som om himlen öppnat alla portar. Rena åskskurarna, men har inte hört någon åska än dock.

Edvin är bättre nu iallafall, ingen öronvärk. Skönt det. Hoppas han slipper den nu, så det inte kommer tillbaka.
Lillan blir på dagis tills jag slutar vid halv 5.
Emil är så dålig i ryggen, stackarn. Blir till att åka på en till behandling imorgon.
Han var iväg igår, och då fick han närmast skäll för att han inte kommit tidigare i och med att allt blir så hårt när man går för länge, så de fick försöka mjuka upp muskulaturen i ryggen först innan de kunde jobba med den.
Det visade sig att flera kotor hade flyttat sig, och det som gjorde så ont var att de klämde åt nerver.

Så hoppas han blir bättre nu sen, det är hemskt med ryggvärk. I know, och att se honom ha så ont. Usch, nej det gillar jag inte.
Och när det är ryggen som krånglar, då blir man så handikappad. För man kan knappt göra något alls utan att de gör ont.

Skulle egentligen på viktutmaning ikväll, men min kära kollega får sköta det själv tyvärr. Kan inte lämna Emil själv ikväll med barnen. Han behöver vila.
Så blir hemma ikväll. Det är tur man har kollegor som kan ställa upp. :)

På tal om regnväder, nu vräker det ner igen. Det dånar i byggnaden av regnet.
När kommer sommaren? Jag hoppas verkligen det blir en fin sommar, och inte en regning och kall sommar. Ej heller blåsig, såvida det inte är varma sommarvindar. ;)

Ha de så gott så länge.
Kramen

Öronvärk är inte roligt att ha

God morgon.
Tisdag redan, huj vad måndagen flög fram.

Känner mig lite småseg idag, natten har varit väldigt orolig. Det har blivit dåligt med sömn, för grabben har haft sådan öronvärk. Älskade hjärtat. Plus att det blev en ond cirkel, för värken gjorde/gör så att han gråter och när han gråter mycket får han host attacker och när han hostar gör det mer ont i örat.
Huga.

Så han fick vara hemma idag med pappa och Vilma fick vara på dagis, för de är full fart på henne. Så får Edvin vila och ta det lugnt med pappa utan att syrran är och drar i honom. Dock skulle hon kunnat få vara hemma om det inte var för att Emil är så dålig i ryggen. Så tänkte att det var lika bra för hans del också.

Men det var inga problem att lämna lillhjärtat, hon följde med fröken in för att äta frukost. Gosgumman!
Får se ifall de hämtar henne tidigare från dagis, så hon behöver inte vara där så länge. Får väl höra de sen hur de ska göra.

Hursomhelst, igår så åt vi väldans god mat. Igen. Haha, för det blev rester sen söndagen. Gudars så gott. Kände när jag satte mig och åt att det hade jag längtat efter hela dagen. Grillade på lite mer kött så det skulle gå jämnt upp bara. Mm! Och så åt vi lite av morsdagstårtan till efterrätt. Bjöd in grannen också så hon fick lite tårta hon med.

Efter det var vi ute och gick på gården, jag och grannen, och surrade en del. Det var faktiskt härligt väder igår kväll. solen sken på oss och himlen var blå. En skön kväll helt enkelt.
Man längtar nu efter dessa varma, soliga sommarkvällar. Sitta ute och njuta eller stöka på i trädgården. Det skulle vara härligt.

Efter barnen lagt sig blev det bara lugn kväll i soffan faktiskt, förutom lite tvätt då.

Åkte förresten hem igår på lunchen, hann väl inte så mycket. Men det hanns ju mer än om jag inte hade åkt, så tror jag ska göra likadant idag. Hann ju ändå städa ur köket. Väldigt skönt.

Ikväll har jag Viktutmaning i Överammer, ska bli roligt att träffa alla igen. Det är näst sista gången nu. Spännande och se hur det gått ikväll.
När jag kommer hem efter det så lär det bli väldigt lugnt, stöka på lite hemma innan det blir sängen eventuellt.

Vad har ni för planer för dagen?

Kramen

P.s Har massor med bilder jag vill visa er, men det går inte just nu eftersom att internetet är så fruktansvärt segt så det går bara inte nu. Får hoppas vi får till det snart. ^^

Drunkningsolycka.

Igår läste jag på telefonen, ÖP via telefonen, att en man i 70 årsåldern hade drunknat vid Fisksjön. Som ligger i Bräcke Kommun men mellan Kälarne och Hammarstrand, så man vet var det är. Har även varit där några gånger. HÄR kan ni läsa mer.

Obehagligt och otäckt att någon ska behöva mista livet så, oavsett ålder.

Men nu läste jag att det var mer till den historien. Tydligen så var hans hustru med och de var strandsatt på en ö efter att hennes man avlidit. Hon spenderade 3 dygn med sin döde make på ön utan att få kontakt med människorna på fastlandet. Utan att äta och knappt dricka. Chockad dessutom efter att maken gått bort.

De hade tydligen varit ute på sjön när det kommit en våg och kantrat båten så de föll i. Hon simmade i land men sen svimmade hon. När hon vaknade så låg maken på stranden, avliden.

Fy så otäckt. Inte så man ska sluta dagarna i livet tillsammans.

Ni kan läsa mer HÄR.