På midlanda

Hej go vänner.
Nu är vi framme på midlanda. Precis köpt mig en macka och en bacardi. Första gången jag dricker något på nästan 1 och 1 halvt år. Vi skålade för oss fyra och nu sitter vi och mår gott i väntan på flyget.

Hoppas ni ha de bra. :)

Nedräkning

Hej go vänner.

Nu är det snart dags att fara. Ska om en timme ungefär åka på affärn och handla bland annat tuggummi för det sa en kollega att det var bra att tugga på så det inte slår lock för öronen, så det ska jag göra. :)
Samt duschcreme och alvedon, ifall man får ont i pallet. ;)

Sen ska jag hämta mina underbara barn, pussa och krama dom extra mycket. Åka hem och se över packningen och om jag glömt något. Just det, bäst jag gör en liten kom ihåg lista för min egen del:

  • Laddare till telefonen
  • Packa över det jag handlat till väskan
  • Plånbok
  • Kolla över packningen

Sen tror jag inte det var något mer. ^^ Hihi, det ska bli så kul. Trots att jag är nervös eftersom jag inte vet hur allt går till. Vet inte ens hur det ser ut på en flygplats, hur det fungerar. Så de är därför jag blir nervös, kan inte mentalt förbereda mig. Haha. :) Men jag har sällskap av 3 fina vänner så de kommer gå galant.

Sen är det nog dags att åka mot Hammarn till vännen J, väl där ska vi bli upphämtade av en annan vän. :) Sen är kursen ställd mot Sundsvalls flygplats, med ett stopp i bispgården för att hämta upp den siste av oss. :-D Klockan 19:00 ska planet avgå och ca 19:50 ska vi landa på arlanda. Och där har vi sådan tur att vi blir hämtade och skjutsade till hotellet av en släkting till en av vännerna. Skönt! :) Slipper vi tänka på det också.

Wiee. :) Har såklart packat med kameran, så ska försöka ta lite bilder i helgen också. Ja flickor ni hörde rätt, i helgen blir ni förevigad. ^^

Jag hoppas att ni alla får en underbar helg! Så får vi se om jag hinner uppdatera något, men om blogg.se´s app fungerar som den ska så kan det inte vara en omöjlighet. ;)

Kram på er!

Bjuder på en bild sen förut i veckan här.

Resfeber

God kväll i stugorna.

Här har jag packat och stökat på inför resan till Stockholm imorgon. Mina resnerver har infunnit sig för länge sen. Nervös för att flyga som jag aldrig gjort. Mest för att jag ska göra något fel, gå till fel gate, eller va sjuttan allt hter osv.
Sa till och med till Emil i nervositeten;

Jag: Tänk om jag inte får flyga då?
Emil: Det är klart du får flyga, varför skulle du inte få det?!
Jag: Jamen, jag kanske är för kort?!!
Emil: För KORT???!!!
Jag: Ja, de är ju så på tivoli, man måste vara lika lång som ett visst streck för att få åka en viss attraktion.
Emil skrattar och säger: Men snälla du, klart du får åka. Små barn får ju åka.
Jag skrattar men ser lite nervös ut iallafall, så han kramar om mig och säger att det kommer gå så bra så.

Haha ja jag säger ju det, resfeber. ^^

Fått låna en resväska av min gudmor och lånat en handväska av grannen min. Thanks darlings, vad skulle jag göra utan er?! ♥

Åker ifrån hammarn vid 16 tiden imorgon, och då bär det av till Sundsvall och flyget där. Klockan 19 ska det avgå och vi ska vara på arlanda ca 19:50.

Det kommer bli en otroligt rolig och lärorik helg. Kommer såklart sakna de mina här hemma, men vi överlever nog. ;)

På hotellet på lördag em. Söta lilla Vilma.Och goaste lilla Edvin.Edvin och Vilma i Sundsvall, i lördags kväll. Ute på en kvällspromenad och hittade en gigantisk parkbänk som de fick provsitta. Vilma är lite trött på bilden om ni undrar, efter en dags badande, men ville inte sova i vagnen heller. ^^Kommer sakna dom i massor i helgen, ♥ mina fina älsklingar. Men de får lite väl värd pappatid. ♥ :)


Lär bli dåligt med bloggande i helgen, såvida jag inte gör det via telefonen då. Men jag hoppas att ni alla får en trevlig och skön helg.

Massa kramar.