Fantastiskt erbjudande på heminredning

Hej på er.

Ni har väl inte missat rean som pågår på Bergvalls Ljuva Hem just nu? :)

From måndag 30/1 tom söndag 5/2 klockan 20:00 gäller föjande erbjudande.

15 % rabatt på allt i sortimentet! Rabatten dras av på hela köpet. OBS Rabatten gäller ej på frakt eller betalningsalternativ utan enbart på produkterna.

Dessutom kommer alla som handlar under dessa dagar kunna vara med och tävla om ett fantastiskt 3-set skålar från IB Laursen i valfri färg, värde 379:- *, gällande de färger som finns i sortiment.

Summan korrigeras i efterhand och ett mail med den nya summan som du ska betala in skickas till dig om du valt förskottsbetalning. Väljer du faktura kommer beloppet korrigeras på fakturan och den korrekta summan kommer stå på den när du får fakturan.*För att vara med och tävla måste du handla för minst 400:-, vid ett och samma köp, summan gäller efter avdragen rabatt.

Passa på att inhandla något nytt till hemmet eller varför inte en present? :)

Snygga brödboxar att förvara brödet i. Finns i tre olika färger.

Snygga muffinsformar i olika färger, fler färger finns inne på sidan www.bergvallsljuvahem.se

Snyggt durkslag, finns i två olika färger. Lila och rosa country.Snygg förvaringslåda till kaffet.Mer hittar ni som sagt inne på sidan, www.bergvallsljuvahem.se

Då var fighten antagen

Nu minsann, ska det banne mig bli fart på träningen. Kosten kan jag så det är träningen jag behöver hjälp och pushning med, men ser såklart fram emot nya och fräscha middagstips. Lätta att laga samt nyttiga. Lätt att man kör in i samma spår.

Annars så kommer jag att köra Herbalife shakerna, eftersom jag mår så bra på dom och det är mig det gäller nu.

Jag har anmält mig till World of shapes fitnessfight. Shit, vad har jag gett mig in på?! ;)

Så nu blir det 30 dagar med strikt träning samt kost då såklart.

Spännande. Jag behöver detta då jag jobbar så mycket, så jag behöver någon/något som pushar mig att ta tag i träningen.

Ja, då är det igång då.

Vardagen är åter här

God morgon på er.

Så var det åter måndag, en ny vecka är igång. Denna veckan blir man utan sambo också. På onsdag åker han och några vänner till fjällen och blir där till söndagen. Är honom verkligen väl unt. Så som han jobbar och sliter.
Hoppas att de får bra väder.
Själv har jag tagit ut lite inarbetade timmar så jag slutar 13:30 onsdag- fredag. Underbart! :) Då ska jag bara passa på att hita på massa roligt med mina små älsklingar. :)

På tal om dom så är dom äntligen friska :) I helgen gick 48 timmar ut och idag är de tillbaka på dagis för massa bus och lek. Skönt att se dom pigga igen.Ska försöka komma igång med träningen mer denna veckan också, mer om detta sen. :)

Ha en skön måndag.