Söndagsmys

Söndagen var underbar. Utan krav och måsten, var dessutom alldeles för trött för det. ^^ Världens bästa och finaste sambo hade börjat städa på morgonen medan jag sov. Tack snälla du, du är underbar. <3 Det var kakonväder ute för en gångs skull så vi var ute och njöt en hel del. Vi var ut med kaninerna, samt byggde på deras uteburar. Hälften gjort nu. :)

Fin kväll med mina hjärtan

I fredags när vi var i stan och uträttade ärenden så avslutade vi kvällen med middag på daffys. :) Då de var lättast att uppfylla allas önskemål då. Edvin ville ha kyckling och Vilma hamburgare, jag och sambon tog pizza. Det var en skön kväll så vi passade på och satt ute. Ljuva stunder tillsammans som värmer hjärtat.

Good morning

Så var det åter morgon och tisdag. Dessutom är det den sista juli, herrejösses, imorgon är vi inne i augusti. Vart tog tiden vägen? Vart tog sommaren vägen? Den som aldrig kom.

Hursomhelst, idag är jag trött, lite små ont i huvudet också, hoppas inte de är nå styggväder på gång. Hade dessutom ont i vänster höft imorse, av någon konstig anledning, men jag kunde inte gå ordentligt. Bättre nu dock, som tur är. ^^

Sitter och kastar i mig lite frukost nu, innan jag ska börja med tårtorna.

(Detta skulle ha blivit publicerat strax innan 06:30 men de blev det inte, så publicerar det nu.)