Yep, im alive.

Halloj.
Jag lever, även om min blogg inte visar detsamma. Det har varit en intensiv första vecka. Timmar per dag har legat runt 15-16 timmar. Så man har somnat bra fort när man kommit hem. ^^
Men vi har tagit oss igenom den, ja imorgon är väl iofs sista dagen på veckan, då vi har extra öppet för V75 på travet. Men det var otroligt skönt att det var en kort vecka denna första veckan. De behövdes. Haha.
 
Är otroligt imponerad över allt det min syster kan och har lärt sig. =) Vi går väldigt bra ihop då vi tänker lika om princip allt, dvs inga friktioner. =) Vi har också väldigt roligt ihop, och det mesta kan man skratta åt när kvällen kommer.
 
Men i torsdags var det minsann körigt, vi var verkligen inte beredd på den anstormingen. Vi hade 7 tårtor på beställning, så vi höll på att göra dom klart innan de till disken skulle bli klar eftersom de skulle hämtas tidigt.
Men så klockan 9 kom det in flera stycken och ville ha tårtor. Började med en, ja jo de går väl bra sa jag om de kunde vänta 10-15 min.
De gick bra. Sabina gjorde en tårta och allt var väl, sen gick de väl 5-10 min så upprepar sig historien igen. Jag kommer in till Sabina och säger samma sak igen, haha minen hon gjorde, ja jag önskar att ni kunde ha sett henne.
"Är du allvarlig?!!" "Nääee du skämtar va?!" "Men shiiit!" Och så satte hon igång. =) Men när jag kom in för 5-6 gången på 30-45 min, ja då var det nästan så hon hytte med spackelspaden. Haha. Men vad vi skrattade.
 
Mitt i allt detta fick vi in en beställning på 15 sallader till 11:30, och då kände jag att nu behöver vi hjälp! Ringde och fick pratade med en nyvaken kusin Anna, och de första jag säger är; "Hej! Kan du komma och rädda oss?!" Självklart kom hon, som en räddande ängel. För det var hon verkligen. Vet inte hur vi hade klarat det annars, hur vi skulle ha hunnit med oss.
Sabina gjorde sista tårtan vid 15-16 tiden. Hon hann bara ställa dit tårtorna i disken så gick dom åt. Fantastiskt! Vilken härlig känsla. Som sagt, då var vi verkligen stressade men det var en otroligt rolig dag.
 
Anna, jag säger det igen, TACK, du var verkligen en ängel som kom och hjälpte oss i rushen.
 
I midsommar har vi haft stängt och jag har tagit igen mig och bara umgåtts med min underbara familj, det har varit perfekta dagar utan krav. Love it!  ♥
Idag har vi dessutom varit på Bageriet med heminredningen jag kommer att sälja där. Alla hyllorna är på plats, och de mesta av artiklarna också, men det är lite kvar som vi får ta imorgon. Sen ska vi göra i ordning lagerhyllor bak på kontoret för snabb och smidig hantering av lagret. =) Känns spännande och roligt, jag hoppas det blir uppskattat.
 
Nej nu ska jag kolla till maten, har hasselbackspotatis i ugnen. Ni får ha de så gott så länge.
Kram.  ♥
 
Och jag får fortfarande inte till att ladda upp bilder, vad är fel?! Det går inte att infoga eller starta uppladdning. Någon mer kunnig som vill säga vad jag gör för fel? =)

Hoppsan.

Skulle mysa med barnen och kika på film ikväll. Men jag var så himla trött, skulle bara vila ögonen lite medan jag hade Vilma i famnen och Edvin bredvid. Och ja, jag somnade sittandes. Vred huvudet och sidan bara, slumrade av och till i 1 och en halv timme. ^^ Vojne! Vaknade när filmen var slut. Så kan de gå. Men barnen verkar ha haft de mysigt iallafall. Mina små älsklingar. ♥
De har haft en heldag med momma idag, de hade haft de jättebra. Varmkorv och fika, roadtrip och leka i lekparken. Samt mjukglass. :)

Jag och syrran har ju jobbat på fiket idag, de förra ägarna tackade för sig idag och bjöd på kaffe och tårta, de har ju haft fiket i 6,5 år nu och på måndag så ska vi stå där själv, jag och syrran. Kan säga att de känns en aning nervöst. Just de första veckorna innan man får in någon rutin på allting.

För övrigt så är de inte så konstigt att man är trött nu, just denna veckan har det varit väldigt mycket, med tanke på resan till stockholm också som gjorde sitt. Inte så mycket sova. Så imorgon blir de till att sova ut! :D Om barnen vill så dvs, om inte annat kanske de kan ligga och mysa så man kan få slumra lite, de brukar ju kunna studsa upp vid 5-6 de små liven.

Ska försöka att hänga tvätt nu, TACK mamma ♥ för allt du gjort idag med tvätt och disk dessutom, sen blir det nog sängen för mig. Så man orkar mera imorgon.
Saknar sambon också! ♥ Får se om han kommer hem inatt eller imorgon.

Imorgon em ska vi iaf till min pappa på middag! :D De ska bli mysigt. Han fyllde ju år i onsdags, men då var vi i Stockholm så vi firar honom imorgon istället.

Några bilder från dagen;

Denna tårtan bjöd de på. Fantastiskt vacker och supergod! ;) Sådär vackert dekorerar jag inte kan jag ärligt erkänna, men de kommer väl. :) Hon har ju ändå hållit på i 6,5 år. Så hoppet är väl inte ute för mig heller. ;)Näe de blir inga fler bilder eftersom att jag fattar inte de nya bloggsystemet, spelar ingen roll hur många ggr jag trycker på ladda upp så händer det inget. Inte heller hur länge jag väntar eller vilken storlek jag tar på bilden.

Jaja. Detta får duga, ni ser ju att jag lever åtminstone ;) Om de var någon som undrade.

Kram och hej så länge!