Vagnen

Det var en överlycklig tjej som fick ta med sin vagn hem idag från dagis då den inte används längre. Efter middagen försvann hon. Hittade henne i vagnen. Hon hade själv krupit upp och lagt sig och dragit filten om sig. Älskade älskade barn ❤❤❤ trött tjej. ^^

I´m a back

Som mario brukar säga. Efter att ha haft feber i tre dagar och ryggvärken from hell känner jag mig äntligen bättre.
Helt bra blir jag ju inte men det går att leva :)
 
Idag är det fredag och det betyder HELG imorgon! :) Så idag ska de fejjas och donas hemma så det är rent och fint i helgen så kan man slappna av på den biten.
Har inga speciella planer annars för helgen mer än att umgås med familjen. Åka och hälsa på mormor kanske om hon orkar ta emot besökare. Hon ramlade igår och bröt lårbenshalsen, så hon fick åka ambulans in. :( Det är ju så att hjärtat stannar när man hör dom orden "mormor har åkt in med ambulans". :(
Så hon skulle opereras idag om allt går enligt planerna.  ♥ Så mina tankar är hos henne.
 
 
I tisdags kväll när jag slutade jobba så hade jag fått av älsklingen att jag skulle åka till mörtsjön för han och barnen skulle åka dit eftersom det var så varmt och skulle vara sista dagen med värme.
Så jag åkte dit och blev bjuden på mat och en massa välbehövligt mys med familjen. Kommer ett inlägg sen med lite fler bilder. Men här är några som jag lade upp på instagram.
 
 
 

Ljuvlig kväll.  ♥ Såna minnen man lever gott på när vintern håller oss i ett hårt grepp.