It´s a beautiful morning

När man vaknar upp till en rosa, brinnande himmel. Ah, det tycker jag är vackert! :)
 
 
 
 
Annars så vaknade jag med ryggvärk idag, mer än vanligt dvs eftersom jag har ryggvärk varje dag, har legat som en ostkrok inatt och de var inte direkt bra för ryggen. Vilma har legat och tryckt mot mig och Edvin snurrade runt och la sig vid mina fötter så då låg jag och drog upp dom så att man inte skulle sparka Edvin.
 
Sen vaknade jag vid 1-2 inatt och då hade Vilma pinkat i sängen. Och jag orkar inte börjar riva upp allt mitt i natten så jag tog handdukar och la precis där, det var vid fötterna som tur var. Gick och hämtade ett nytt täcke eftersom mitt täcke tog mesta av smällen så att säga.
Så när man klev upp blev de till att riva ur allt och stoppa täcket i tvätten. Får fortsätta tvättandet när jag kommer hem.
 
Barnen är hos farmor och farfar idag med, Vilma tog med sig lillan idag. Det var nogrannt packande innan hon åkte. Måntro hon blev inspirerad på nytt igår när lillkusinen Greta var där.
Så det var lillan, på med kläder på henne, vagnen, bädda ner lillan och lemuren. Skötväska med saker till lillan. Sen var hon redo för avfärd. Haha, lillgumman. :) Edvin han var klar på någon minut han och satt ute i bilen och väntade redan. Någon som hade bråttomt till farfar och farmor. ;)
 
 
 
Det har blivit kallare igen här uppe, fick starta bilen i förväg och trots att den stått och gått ett tag fick jag ändå skrapa rutorna innan jag åkte på jobbet.
 

Vad har ni för grader om mornarna?

Skallebang

Vaknade med huvudvärk imorse, hoppas att den håller sig på låg nivå under dagen. Men som vanligt när man vaknar med huvudvärk så brukar den hänga med ända tills man lägger sig igen.
Vilma vaknade inatt, så de kan ha lite att göra med den avbrutna sömnen.
 
Idag är mina små älsklingar lediga, de ska få vara med farmor och farfar och ha lite höstlov. De ska få vara lediga resten av veckan. Skönt för dom. :) De skulle i alla fall få vara med farmor och farfar idag och imorgon, så får vi se hur vi löser de på fredag. Om Emil kan vara ledig eller om de kanske kan få vara där då också.
 
Mina små hjärtan imorse, Vilma har valt sin outfit själv förutom ponchon. Hon skulle vara fin till farmor. :) Edvin packade med sig hörselkåporna och annat bra och ha om han skulle följa med farfar. ^^
 
 
 
 
 
Annars så hoppas jag på lite mer energi ikväll så jag kan fixa lite hemma, städa och så. ;) Såna där roliga saker ni vet. Igår var jag så trött, men trots det blev de lite tvätt samt hjälpte sambon i verkstaden.
 
Har ni några speciella onsdagsplaner?