Inspiration

Mitt mellanmål idag blev hallon och en kopp te. Väldigt gott må jag säga och nyttigt. :) Jag älskar ju hallon, hehe. Man blev ju lite inspirerad när vågen äntligen visade minus denna veckan, inte mycket men jag tar de jag kan få nu som de känns. ;) Minus 2 hekto.
Pga av all stress och magmediciner har jag gått upp strax över 10 kg på snart 2 år. Men förhoppningsvis går det åt rätt håll nu så jag kan få bort "skiten". 
 

Tidsinställt inlägg

Nästan ingen sömn alls

Tänk vad dagen gått fort och bra ändå trots att det kändes så motigt imorse. Var så fruktansvärt trött efter närmast ingen sömn inatt. Först hade jag svårt att somna, så somnade vid 12 tiden och sen vaknade vi vid 02:00 inatt av att lillan hade pinkat i sängen så då var det bara att stöka med det någorlunda så man kunde somna om. Ja ingen av oss orkade byta ut allting så det fick bli handdukar där den lilla olyckan skett.
 
imorse när jag klev upp slänge jag allting till tvätt. Efter att ha släppt av barnen på skola/fritids och dagis till frukosten for jag på hälsocentralen för tid med kurator, som "ingår" i min sjukskrivning. Det är väldigt lätt att man känner sig låg när inte magen fungerar som den ska och man inte kan bidra lika mycket till allt. Så jag tycker det är bra att få kunna prata av sig lite och släppa den enorma (försöka iallafall) press jag har på mig själv så jag kanske kan slappna av lite under sjukskrivningen.  
 
Efter det åkte jag hem och vilade lite innan jag tog en sväng på crosstrainern som jag berättade innan. Sen kom mamma och mormor och hämtade upp mig för lite valborgshandling i Stugun. Vi skall äta gemensamt idag nämligen. När vi väl var klara på affären efter en hel del skratt, missförstånd och funderade utav dagens middag så åkte vi till Bageriet och åt lunch där. Dit kom även syrran som hade lunchrast och åt hon med. Trevligt. :)
 
 
När vi var klara blev det åter en tripp på affären, haha, hade glömt att köpa matlagningsgrädde och mamma hade missat att man kunde ta ut pengar där så då kunde momma ta ut där istället för att åka på hammarn. Sen åkte vi till mig och där drack vi lite kaffe i väntan på att min syster skulle sluta så mormor skulle få se hur de bor hon och sambon hennes. :)
 
Vips så var klockan tre och dags att åka och hämta barn, så de har jag nu gjort och sitter nu åter hemma och inväntar att sambon ska komma hem så vi kan åka upp till mormor och mamma och fixa middagen. Sen blir det majbrasa nere vid "åa", under förutsättning att de inte blåser för hårt dvs. Men det lär väl kunna bli korvgrillning iallafall. :)
 
Jag önskar er en skön och lugn valborg med förhoppning om att de inte behöver vara total snöstorm ikväll. ;) Och låt gärna bli fyrverkerierna, de är så många djur som lider denna kvällen av dessa smällar, och de brukar kunna bli såna olyckor med dessa också för den delen. Plus att de är egentligen bara som att elda upp pengarna, lägg dom på nå anne istället. Där vi är ikväll är de bannlyst med fyrverkerier, underbart tycker jag för då kan hundarna andas ut.
 
Arkivbilder från tidigare valborg i selet.