Matchdag

Idag är det match i Ope för Edvin. Två matcher. Han är laddad som bara den, roligt att se. :) 


Sen hade jag hoppats hinna in på ett par affärer innan de stänger ute i lillänge. Men vi får väl se vad klockan är när allt är klart. :)

Önskar er en skön lördag. 

Divergent film

Fick ett mail från discshop att den bokserie jag skrev om igår nu blivit film och den första filmen släpps den 1/9.
Den vill jag såklart också se, om den är nå bra. Men frågan är bara vad jag kommer hinna/göra först. Läsa böckerna eller se filmen. ;)
 

För er som inte läste mitt inlägg igår och undrar vad den handlar om kommer här en sammanfattning;

"En särskild dag varje år måste alla sextonåringar välja vilken grupp de vill tillhöra för resten av livet. För Beatrice Prior står valet mellan att stanna kvar med sin familj eller att vara den hon innerst inne är. Hon gör ett val som överraskar alla, inklusive henne själv.

Under extrema fysiska och psykiska prövningar måste Beatrice försöka avgöra vilka som är hennes verkliga vänner. Vågar hon lita på sin karismatiska, men mycket hemlige instruktör Four? Hon bär också på en farlig hemlighet. När samhället hotas av våldsamma konflikter inser hon att den skulle kunna rädda de människor hon älskar. Om den inte förgör henne först.
Divergent är baserad på Veronica Roths dystopiska science fiction-bok, som tillsammans med uppföljaren, Insurgent, redan har sålt i över en och en halv miljon exemplar världen över."

Info och bild: www.discshop.se
 
 
Trailer:
 
 
Tidsinställt inlägg

Divergent

Jag har hittat en ny bokserie jag vill läsa. :) haha listan över böcker att läsa blir aldrig mindre. ;) 
Fick ett mail från adlibris med tips om denna och den verkar faktiskt väldigt bra. :) 


Info om denna boken;

"I Beatrice Pryors dystopiska hemstad Chicago är samhället uppdelat i fem falanger: De ärligaDe osjälviskaDe tappra,De fridfulla och De lärda. En särskild dag varje år måste alla sextonåringar välja vilken falang de vill tillhöra för resten av livet. För Beatrice står valet mellan att stanna kvar med sin familj hos De osjälviska eller att vara den hon innerst inne är.

Hon gör ett val som överraskar alla, inklusive henne själv. Under den hårda initieringsfas som följer, döper Beatrice om sig till Tris och tvingas utkämpa strider mot sina medkandidater för att upptas av De tappra. Bara de tio bästa släpps in, de övriga tvingas leva utanför samhället som falanglösa. Under extrema fysiska och psykiska prövningar måste Tris avgöra vilka som är hennes verkliga vänner och vad hon egentligen känner för sin mystiske instruktör, Four.

Tris bär också på en farlig hemlighet. När samhället hotas av våldsamma konflikter inser hon att den skulle kunna rädda de människor hon älskar. Om den inte förgör henne först
."