Oväntat mail

Fick ett något oväntat mail igår. Haha.
 

Jag hade verkligen inte tänkt söka till Hela Sverige Bakar, haha. Men om de är någon som är intresserad så är det bara att ni går in där och anmäler er vettja. ;)
 
Tidsinställt inlägg

Back at work

Idag återvände jag till jobbet, härliga tider. :) Låter inte längre som ett gäng skogshuggare när jag ätit och mår lite bättre. Inte helt bra, den är fortfarande lite upprorisk magen men mycket bättre än i början av veckan.
Idag jobbar jag till 18 och jag har en känsla av att jag lär vara skapligt trött ikväll. Första dagen tillbaka och fortfarande rätt mör efter magsjukan så man är inte så stursk. ^^
 
Men det är skönt att vara tillbaka. :) Sambon som hämtar barnen idag och imorgon är dom ledig, dagis har stängt pga studiedag så då är Edvin ledig också och de får en heldag med pappa. Vilket de kommer njuta av. :)
 
I helgen ska barnen på kalas men annars är det städning och ev bakning som står på schemat. Om jag orkar. Vi har ju en som fyller år till veckan. ;) Kan inte förstå att vår son blir 7 år!! Det är galet. Haha. Stora grabben.
 
Jag hoppas ni får en fin torsdag kväll.
 
Bjuppar på en liten muppig bild av mig, men så är jag ju lite muppig av mig. ;)
 
 Tidsinställt inlägg

Bree Tanners andra liv

Har läst ut twilight serien, med sorg. De var otroligt bra, de passade mig verkligen och det var otroligt tråkigt när de tog slut. Så nu har jag börjat på en annan bok av Stephenie Meyer som är, ja som en avstickare från twilight. Det handlar om vampyren Bree som vi lärde känna flyktigt i Eclipse som fick ett olyckligt slut på sitt odödliga liv.
 
Boken tar oss med till "den andra sidan" att vara vampyr "fullt ut".
 
 
Tidsinställt inlägg