Brisingr

Började läsa tredje boken om Eragon förra veckan. Svårt att lägga ifrån sig då det är så spännande och det går inte att förutse hur de ska gå. ;) 

Visst, jag tycker fortfarande det kan bli lite mycket info runt omkring så de är svårt att hänga med men de är ändå bra att läsa. :) Den här veckan har jag dock bara hunnit med att läsa en stund på morgonen eftersom de är fullt upp sen ända till man lägger sig. 

Tidsinställt inlägg

Ny skylt

Har fått hem lite fina detaljer till hemmet som jag kommer visa allteftersom de hamnar på rätt plats. :) Den som är först ut är denna underbara skylt som nu står på en tavellist tillsammans med foton på familjemedlemmar.
 

Älskar verkligen inredning, synd bara att jag har så lite tid. ;) Är lika nöjd med de andra sakerna jag fått hem, men som sagt, de kommer vid senare tillfälle.
 
Tidsinställt inlägg

Simskola

Denna veckan är ganska intensiv eftersom sonen har simskola måndag-fredag. Så man hinner inte så mycket mer än det och när man kommer hem på kvällen är man rätt slut. ^^
Är dock nöjd med simskolan so far, bra ledare och bra att dom är så många, var rädd att de bara skulle vara 1 ledare på en sådan stor grupp men dom är fyra stycken. Tummen upp på det. :)
 
Barnen badade lite efter Edvins simlektion i väntan på att kusin F´s lektion skulle vara slut. Vilma går ingen simskola i år eftersom hon inte bottnar i den stora. Hon är för kort mitt lilla hjärta.
 

Det här är min sista jobbarvecka innan jag går på semester och jag kan säga att det ska bli sjukt skönt. Jag hoppas bara att magen funkar som den ska och allt annat så man kan njuta ordentligt. :)
Igår skulle vi äta lunch ute jag, barnen och mamma men min lunch gick inte ihop med min mage. Han ta två-tre små tuggor innan jag kände att nej detta går inte så avslutade de rätt snabbt. Men då var det redan försent.
Hade konstant kramp och ont i magen i 8 timmar igår. Släppte inte förrän efter 20-tiden igår kväll. Så kan säga att jag var rätt slut då. Som avslutning fick jag sprängande huvudvärk men ville inte ta någon tablett eftersom magen varit så krånglig så försökte sova ändå och tillslut lyckades jag. Men vaknade med migrän då istället idag. Usch.
Så har tagit tablett idag och hoppas mota den någorlunda så man orkar med simskolan hela dagen. Sen finns det fler orsaker som gör att jag fått mer ont i huvudet idag. Härliga tider, tur de inte är lika varmt som förra veckan i alla fall.
 
Hoppas ni får en fin dag.
 
Tidsinställt inlägg