Eragon

Hade ett litet avbrott i läsningen ett tag för de hände så mycket plus att den var lite trögstartad boken. Men nu har jag börjat om för någon vecka sen och nu är den snart utläst. ;)

Tycker den är bra men att författaren skriver lite omständigt ibland och de var de som gjorde den lite trögstartad. ;) 
Just nu är jag på sida 368 av 519 så det är inte så länge kvar till nästa bok i denna serien. :) och det är spännande nu. Hehe. 
Läser ni något nu och vad isåfall? 

Det kommer efter

Idag kom det efter att man fick så lite sömn i lördags. Gud så trött jag var imorse och kände mig lite småförkyld också dessutom.
Tur barnen var lite småtrötta också och ville ligga lite längre och sen ligga i soffan och kolla på tv. Så jag sov av och till fram till klockan var halv elva. Shajse, I know, men ja behövde det tydligen. ^^
 
Glad att jag jobbar kväll just nu då det innebär att jag börjar 16:30 ikväll och jobbar till 18:30 eftersom jag jobbar 25%. Så idag blir det väldigt lugnt, har lite småont i huvudet också så det känns skönt att bara vara idag.
Försöker dock plocka undan lite disk och tvätt och skulle egentligen ha gjort ett ryck med städningen men vi får se om energin kommer. Annars tar jag det imorgon istället.
 
Ser ut som om det ska bli regn ute närsomhelst, blev så mörkt och konstigt. Usch så tråkig sommar vi har, vart är värmen och solen??!! Vill ha riktig sommar nu, det är ju ändå juli imorgon.
Just nu sitter barnen och myser i soffan till en film, ett småkryps liv, de har varit ute och lekt och hoppat innan här. Samt varit till kaninerna och fyllt på vatten. :) Men nu tog visst energin slut så då är de bra att kunna få hämta igen sig en stund i soffan.
 
Ett par timmar senare.....
 
Jag glömde visst bort att publicera inlägget. Haha. Så kan det gå ibland. Nu har barnen kikat färdig och ätit mellis, jag har hunnit duscha och håller på att få i mig en shake nu. Bara en timme och lite mindre än en kvart kvar tills jag skall åka mot jobbet. Näe, ta och slänga i en tvätt kanske och fli undan dagens disk?
Hade hoppats att huvudvärken skulle ge med sig utan att behöva ta någon tablett men de verkar inte så. Får se om en stund hur den är.
 
Hoppas att ni haft och får en skön måndag. Förresten, TACK för alla fina kommentarer jag fått om min nya frisyr och färg. Det värmer otroligt ska ni veta. :) Sen bryr ja mig inte så mycket om de negativa eller blickarna, jag trivs i det och de är huvudsaken! :)
Kram på er.
 
Bild från lördags kväll.