Tankeövning

Samhällskunskapen imorse gick bra, vi har en sådan bra grupp så vi har himla roligt. :) 
Vi gjorde två olika staplar/träd för olika ord och hur de hör ihop. Finns inget rätt eller fel, det var en tankeövning. :) 
Såhär såg det ut för den första gruppen;


Och såhär såg det ut för min grupp;


Väldigt intressant var det som vanligt. Efter lunchen har jag suttit med matte och sitter fortfarande. Fy tusan vad trögt det går idag. Har hållit på med 3 sidor sen klockan 13. Är på sista sidan nu men ja, de går väldigt trögt. Jag som hade hoppats hinna färdigt så jag kunde gjort avstämningen också ikväll. Ska vara kvar till klockan 18. 
Men ja vi får väl se hur det går.Urkbulle. ^^ Har jobbat på bra ändå

Dagen lider mot sitt slut. 12 sidor med matte har det iallafall blivit. Phu. Har tre sidor kvar nu på det häftet och den prov. 


Ska ta och plocka ihop och göra kväll nu jag ska hinna hem och fixa med mat osv innan föräldramötet ikväll. Ska bara dubbelkolla den sista uppgiften jag gjort nu med läraren innan jag kan känna mig nöjd och slappna av lite. 
Nu har jag kollat och hade missat en grej. Nu har jag rättat så nu är jag nöjd :) så nu gör jag kväll. 

Kör lugnt hem hörni. :) 

Dagens lunch, fick bli rostbiff och potatissallad med sallad från salladsbaren. 

Fikapaus

Dags för en liten rast. Eller ja den är snart slut. :) passar på att fika lite, macka och te. Var riktigt hungrig nu, magen kurrade till och med. Haha. 
Sen är det bara att fortsätta. Hualigen. 


Idag är en sån där "huvva huvva" dag. När man helst hade stannat hemma och haft mys med barnen. Känner lite ångest över hur fort allt går. Ikväll är det föräldramöte med info inför vilmas skolstart till hösten. Uscha. Får nästan tårar i ögonen bara av att skriva det. Det går alldeles för fort. Mina älskade små. ❤️ nä nu längtar jag hem ännu mer. Haha. 
Nu får ja ta och fokusera igen, på vinklarna. ;)