Snygg förvaring del två

Här kommer del två. :) 

En till teburk för lösviktste, tycker den är så söt. :) 
 
Förvaringsboxar i papp till vilmas rum. Kom i ett set med tre stycken. 

Härliga kakburkar. :) också ett set med tre stycken. 
Är väldigt nöjd med allt, blev mycket bättre i tehhörnan nu till exempel. :)

Tidsinställt inlägg

Birthday

Igår fyllde min fina syster år så var över och grattade henne en sväng igår kväll. 
Hon fick gemensam present från mig och min familj, mamma och mormor och morfar. Jag hade fixat det hela och som tur var blev det en uppskattad present. :) roligt när man hittar rätt. Men tyckte att det skulle passa henne perfekt. 

Nya örhängen från rock by sweden 


En snygg partyväska. 


Den hade en axelrem också om man vill ha den så. :) 
Love ya siss. 

Tidsinställt inlägg

Öronvärk

Men fy tusan vilken natt. Vilma stackarn har haft öronvärk hela natten och skrikit hela natten. Från 23 till 06 iaf för då somnade jag till men Emil var fortfarande uppe med henne. Inget har hjälpt av de vi prövat, man känner sig så maktlös. :( de få gånger vi fick henne att somna sov hon bara max 15 min och vaknade sen igen och skrek. 

Vilken fruktansvärd förkylning detta är. hon sover nu åtminstone med Emil och jag är mer död än levande känns det som. Tur jag inte börjar förrän 16. Har fått så hemskt ont i halsen också så ska ta mig en kopp te nu och hoppas det lindrar något. Edvin är hemma idag också. Sovit dåligt han med pga natten och fortfarande hostig. Men förhoppningsvis kan han gå imorgon, men Vilma blir hemma hela veckan. 
Hoppas bara att öronvärken släppt nu. 


Update 10:00 
Nu är vi hos läkaren då hon fortfarande har ont i örat och är så slut. Hon har bytt febern mot öronvärk och blir inte bättre. Känns som att hon bara byter symtom mot nya. :(