Ett försök

Om någon skulle ha saknat mig under dessa veckor då jag inte skrivit något så kan jag ju meddela att jag nu gör ett nytt försök. :) Det är fortfarande väldigt mycket och stormigt av och till men jag tycker om att skriva och det är min ventil. Samt hjälper mig att fokusera på det som är positivt och roligt i livet. :)
 
Just nu längtar jag väldigt mycket efter semester men det är länge kvar än för mig, v.32 går jag på semester och har då semester tom v.34. Ska bli så galet skönt så ni kan inte ana. ;) Det är det som håller mig uppe nu känns det som.
Annars så längtar jag efter riktig sommar med värme och sol och bad. De är så kallt hela tiden och så få dagar med sol och värme. Jag kan ta blåsiga och regniga dagar bara det ändå är värme i luften så man slipper gå och hacka tänder eller rent av får hänga undan vinterjackan. ;) haha thats right, har inte hängt undan den ännu, använde den senast förra veckan. 
 
 
Det har hänt så mycket sen sist, simbas operation har gått bra och återhämtningen verkar gå väldigt bra över förväntan och han har haft rehabträning för första gången idag. Däremot har vi blivit väldigt dåligt behandlade av många på djursjukhuset och de har inte alls ingett förtroende så när vi väl är klar med detta kommer vi aldrig mer gå där tyvärr. Rehabpersonalen har dock varit fantastiska och även en del andra där, det har berott alldeles på vem man har fått prata med men över de hela stora har det varit negativt och en pärs att gå igenom, mycket oro och osäkerhet. 
Som bara att de hux flux kunde göra båda benen samtidigt och dra av 20.000 på priset när jag sa att det var så dyrt och att vi inte hade så det räckte på försäkringen. Då gick det helt plötsligt bra att ändra massor. Känns ju inte direkt förtroendeingivande. 
 
 
Men vi är tacksamma och glada över att operationen verkar ha hjälpt, peppar peppar ta i trä. Nu hoppas vi innerligt att han ska få bli bra och bli vår glada och spralliga kille fullt ut igen. :)
 
Annars så rullar vardagen på som vanligt med jobb/dagis/fritids men denna veckan är dom på samma ställe mina små så nu lämnar jag dom på dagis tillsammans. Dock så har vilma haft det jobbigt i veckan, både igår och idag när jag ska lämna. Igår så klamrade hon sig fast för glatta livet och snurrade fingrarna i mitt hår som när hon var liten, tittade mig in i ögonen och bad "lämna mig inte mamma, jag vill va med dig". Ni kan ju tro hur jag mådde då och sen?! usch vad det gör ont. Även om hon blev glad sen så är det fruktansvärt tufft. :( 
Idag blev det än värre, idag kom tårarna. Hon bankade på glasdörren när jag gick med tårarna rinnandes och skrek "mammmaaaaa". Huvva! Känns som att hela jag ska gå sönder. 
Ett stund senare är det bra igen men för mig sitter känslan i hela dagen. Det gör ju inte saken bättre av att jag redan har dåligt samvete för att man jobbar så länge så man inte hinner träffas så mycket som man vill. Lilla hjärtat. <3 Mina små älsklingar. 
Nä som sagt, längtar efter semster och fina dagar med mina fina små hjärtan, kvalitetstid helt enkelt. 
 
 
Nu tror jag att jag bryter innan ni somnar ;) Men det kommer nog något mer inlägg framöver, iallafall är tanken så. 
 
Ha en underbar tisdag och en härlig vecka. 
Kram <3
 
Tidsinställt inlägg

Det händer lite för mycket

Jag är så trött, trött ända in i själen för allt kaos som är. Har jättemycket att berätta bara  om simbas operation men just nu finns inte orken. Tyvärr. :( 
Vi får väl se när den kommer åter helt enkelt. Men jag kan meddela att jag igår fick hämta honom så nu är han hemma igen hos oss vår älskade lilla vän. Nu är det mycket stök och passa eftersom han blivit opererad i båda benen.  
 
Bjuder på en sommarbild så länge, det enda som saknas är värmen. 
 
 
Jag hoppas ni mår bra. 
 

Tidsinställt inlägg