Kämpar vidare

Usch vad jag har ont i huvet nu. Matte sen 13 idag och innan dess samhälle 2. 
Trodde jag skulle kunna stanna längre ikväll men huvudvärken vill inte ge sig så ska snart göra kväll. 
Hoppas på att de ger med sig lite så att jag kan sätta mig och skicka in en till uppgift ikväll. Men vi får väl se. 
Fick förresten godkänt på matteprovet jag gjorde igår. Hurra för mig!! :) *klapp på axeln*


Hoppas ni har en skön tisdag. 

Dagarna som varit

Vad dagarna rullar på ni fredags låg jag i ett migränanfall så den dagen försvann i ett töcken. Emil åkte iväg på disco med sonen på kvällen, de var tema med färgglada kläder och neon. Han hade väldigt kul och var skapligt trött när han kom hem igen. Haha. Pappan med för den delen. ;)
Lördag stökade man på hemma så gott man hann och orkade. Bakade, städade och tvättade. Njöt av de fina vädret ute. Igår var de full rulle, båda barnen var bjudna kalas på varsitt håll så vi fixade och skjutsade dom och sen hämtade vi mamma som var gullig nog att komma å hälsa på och hjälpa mig stryka tvätt. Har hamnat efter igen efter sjukdomarna. Inte orkat tagit tag i strykandet på iaf tre veckor. ;) men mamma tog med bräda och järn och så stod vi och strök båda två. Roligare och fortare. Fick undan jättemycket. :) 
Tack snälla mamma. ❤️
Efter kalaset hade Edvin fotbollsträning och sen försvann resten av kvällen i ett huj. Haha. 

Påfylld garderob igen. :)


Ja det var dom dagarna det. Idag här jag haft matte hela långa dagen. Hurra. ;) ni fattar ironin va?! Nu ska jag dock göra kväll och åka hemöver. Har huvudvärk också som inte vill ge sig. Har sina förklarliga/naturliga skäl men icke desto mindre jobbig. 

Hoppas ni haft en bra måndag.