Vinst

Första matchen gjord och det blev vinst. Vad roligt. :) det har inte varit många vinster så det var ju roligt. Se sken som små solar allihop. :) får vi se hur de går på bästa match som börjar 14:15. Huvudsaken de har roligt. 

Har en hemsk huvudvärk som inte vill ge sig, har tagit tablett nu och hoppas de håller sig i någorlunda schack. 

Match

Nu var det ett tag sen jag skrev, har haft alldeles för mycket så har helt enkelt inte hunnit. Kombinerat med att internet varit sämre än vanligt. 
Så det är förklaringen om ni undrat bart jag tagit vägen. ;) 

Har hänt en hel del på två veckor men det känns som att den redogörelsen får komma sen. Lite mycket att ta via ett mobilinlägg. :) 

Idag är vi i Brunflo då Edvin har fotbollsmatch. Tack och lov är det uppehåll just nu och jag hoppas det håller sig så också. De har två matcher och sista är 14:15. 
 

Intensiv helg

Det har varit några intensiva dagar här hemma. Fullt upp med pluggningen, det är sista rycket nu. Ujejuj. Lite nervös faktiskt över att ro ihop det hela. Har 9 uppgifter kvar att skicka in innan 29/5 samt ett nationellt prov i matte att göra. Huvva, magen knyter sig bara av att skriva detta. Bockat av ett par uppgifter i helgen, den ena blev över 1500 ord och strax över 4 sidor lång (en uppgift jag tyckte var väldigt jobbig om monetarism m.m.) men hade ändå velat bli klar med fler. Men det är bara att ligga i nu helt enkelt, är snart klar med en tredje. Hoppas bara att jag fått till dom, som jag är klar med nudå, så läraren kommer att bli nöjd. :)
 
 
Mitt uppi allt detta så blir det fel på avloppet, först tror vi det är något i köket för det gick inte att diska utan att det rann ut en syndaflod över köksgolvet. Det visade sig vara lite mer allvarligt än så. 
 
 
Mer än ett dygn senare är det iallafall klart. Hurra. Tur man har en händig sambo, som han slitit i helgen med att få till detta. 
Förutom detta har vi ju haft magsjuka i familjen, eller ja barnen. Det började med Vilma för en vecka sen. 1 vecka och 6 dagar för att vara exakt. Hon var sjuk i 4 dagar och sen två dagar efter blev Edvin sjuk. Han har nu varit sjuk 5 dagar då han spytt 2 ggr idag. Det vill som aldrig ta slut. Igår var han pigg och har kunnit äta bra ett par dagar men varit lite lös i magen men så är det som om det börjar om igen och han börjar spy igen idag. Suck. Does it ever end?! När skall det vända liksom? 
Jag håller alla tummar och tår att det skall ge sig nu och inte blir något mer. För det är som väldigt fullt upp nu sista två veckorna av maj. 
Denna veckan som kommer har jag nationellt prov i matte, och jag är så sjukt nervös. För jag har otroligt svårt för när man blandar in flera räknesätt. Jag hoppas innerligt att jag skall få kläm på det innan det är dags för provet men ja. Jag är extremt nervös. 

På onsdag står en tripp till Uppsala på schemat, de ringde och vi har nu fått tid för CT för simba. Mamma ska komma och vara barnvakt som tur är då vi måste åka vid 5-tiden på morgonen. Hoppas återigen att detta kommer ge några svar, bra sådana. Så vi kan gå vidare och hjälpa vår lille kille. 
 
Övrigt så längtar vi efter värme och sol, sommar och bad. Imorse var det ingen hit att kliva upp och se hela gården vit och att det fortfarande föll snö från himlen. Dubbelbah! Nu får de vara nog. Det är mitten på maj. Ingen mer vinter nu! :) 
Som tur är har det smält bort nu och jag hoppas att det inte kommer mer. 

 
Bild från förra sommaren, tagen av Jenny H. 
 
Önskar er en skön söndag kväll.