Jag ska bara...

Det kommer nog hålla i sig fem dagar denna huvudvärk. Hade ju ett väldigt kraftigt migränanfall i söndags kväll och ibland när det blir så håller anfallet/huvudvärken i sig i fem dagar innan de slutligen släpper. 
Den har inte visat tendens alls till att släppa än så bara att ha nedräkning då istället. För alla gånger det blivit så är det på dagen 5 dagar. Vissa typer av migränanfall som håller på så länge. Bah. 

ni kanske förstår att man är rätt matt och känslig. Man är känslig för ljud, ljus och även lättare till irritation, gråt m.m för man har inte samma tolerans. Men för mig är det värst med ljus och ljud. Förutom trycket i huvudet då. Men jag försöker ändå göra mitt bästa att se saker positivt och skratta, skämta med mina kollegor och ställa upp. :) 

Imorgon är det torsdag och vi är ett steg närmare helgen och då blir det musikalföreställning med Snövit. Ska bli så roligt. :) ja och så är det förstås sista april. :) 

Nej nu ska jag sova, skulle lagt mig för länge sen men likt Alfons Åberg har jag stökat på med tvätten i ett par timmar och " jag ska bara" har ekat i mig. ;)

Natti natti. 
Kram ❤️
Bild sen början av veckan. Nu hoppas jag att det inte blir mer snö. 


Disney

De som känner mig vet att jag är lite av en disney nörd, okej ganska mycket då. Haha. :) Jag älskar disney, både figurerna, citaten, filmerna och produkterna. :) 
Så nu när det kom några specialprodukter med anledning av den nya filmen med Alice i underlandet kunde jag inte låta bli. :) Och jag är väldigt nöjd! Nu står bara ett nytt vitrinskåp på önskelistan så de får synas bra. ;)
 
 
 
Ska plocka upp teservisen sen så ni får se närmare bilder på dom, de har text på baksidan också. Love them. :) 
 
Tidsinställt inlägg