Natti natti

Åh herregud så trött jag är. Ligger redan i sängen så ska ta och sova nu. Idag blev allt sent eftersom vi kom hem senare. Så vi hann tyvärr inte med någon cykeltur idag :( men imorgon då kanske eller någon annan rolig aktivitet.
Orken räckte helt enkelt inte ikväll. Mer än de nödvändigaste. Och då har ja inte tagit hand om kvällens disk. De får jag helt enkelt ta imorgon. Två dagar till, hejja hejja. Sen är de helg. :)
Natti natti.

På bild; kvällens middag - flygande Jakob.

Just nu

Ute på lunchpromenad. Känner mig så trött idag så hoppas att man piggnar till av att komma ut i sol och frisk luft. Jobbar heldag idag så slutar 16:22. Så klockan lär väl vara mellan halv 6 och 6 innan man är hemma ikväll. Lång dag med andra ord.
Hoppas ni har en skön onsdag. :)

Kvällstur

Då var en lång dag till ända och jag skall ta och hoppa i säng och stänga mina blå. Från att man kom hem från jobbet har allt bara gått i ett som det känns. Först utvecklingssamtal för Edvin på skolan, så nu är verkligen terminen igång. :) Gick ju bra det och sen hem och ut och gå med Simba. Därefter lite middag. 
Sen tog vi oss en tur, barnen cyklade och jag gick med Simba. En timme var vi ute. 
Bra jobbat av oss, för jag ville helst bara lägga mig i soffan efter maten. Haha. För huvudvärken som hållit sig i någotsånär schack kom tillbaka på kvällskvisten. Men vi kom oss ut iallafall och det var faktiskt riktigt skönt. :) 
Barnen var jätteduktiga och körde på utan gnäll. 
 
Sen var det kvällsrutin med kvällsfika, borsta tänder, byta om, läsa saga och sen sov de små liven. <3 Därefter har jag fixat disken och satt igång tvätt. Men nu blir det som sagt sängen och sova, trodde jag skulle orka fli ur bilen lite men det får bli en snabb genomgång imorgon innan vi åker istället. 
 
Natti natti.