Brunch

Goddagens. 

Vi har roliga och intensiva dagar här o Stockholm. :) därav låg uppdatering. När man väl kommit tillbaka på hotellet är man så trött att man bara vilar. Haha. Vi gick totalt en mil igår. ;) Nu ska vi iallafall äta en sen frukost innan vi tar tag i dagen. Ikväll är det konsert med hozier. :) 

Kör på en varm choklad idag med. 

Och foccacia med Parma och mozzarella. 


Längtar också såklart efter mina små galet mycket. Men imorgon är jag hemma hos dom igen. ❤️ och sambon åker hem till dom ikväll. Han hade också hade en härlig dag igår med vänner. Roligt, det är han verkligen värd. :) 

Önskar er en skön söndag. 

Snart dags

Idag är det dags, eller snarare ikväll är det dags. 19:25 går flyget mot stockholm. Herregud vad jag kommer sakna mina små, även om det ska blir roligt att komma iväg. 
Har ont och är stel i kroppen idag, mest på vänstersida. Gjorde ju en riktig praktvurpa igår morse då jag hittade vad jag tror är det enda isiga stället på hela gården. Smack sa det så låg jag, slog i hela vänster sida rätt hårt. Så det känns idag. Tur i oturen att man inte bröt något men ändå. Dumheter. Haha. 
 
 
Idag är sambon och dottern hemma och stökar på. Packar så barnen har allt klart inför helgen hos farmor och farfar, första gången de skall vara där så länge, jag hoppas det kommer gå bra. :)
Samt att de skulle försöka städa och fli undan lite hemma så de känns rent och fräscht när man kommer hem efter resan. Jag ska packa det sista när jag kommer hem, slutar 14:12 idag. Känns skönt, då hinner jag hem och fixa det sista som sagt men också att jag hinner få träffa mina älsklingar en sväng innan de åker iväg och innan vi åker. <3
 
 
Jag hoppas ni får en skön fredag. 
 
Tidsinställt inlägg.