Gjorde ett ryck hemma

Vaknade med dov huvudvärk och trött som attan. Men upp kom jag tillslut och gick och tog mig en dusch det första jag gjorde, eller ja, jag hängde tvätt och satte igång två nya också - men sen duschade jag. 
Härligt, man blev som en ny människa. :) Huvudvärken blev lite bättre efter frukost. 
 
Sen gjorde jag faktiskt ett ryck, väldigt skönt. Men jag hann inte helt klart. Dammsög igen nere för det behövdes, sen torkade jag golven, men jag hann inte torka i vardagsrummet så det får jag göra ikväll. 
La på nya mattor i hallen. Simba blev överlycklig. Haha. 
Var ut och hängde tvätt, måste dock skaffa ny lina då den var rätt sliten. Får se om sambon hinner göra det i eftermiddag när han hämtar barnen. 
 
 
Vi tog oss en härlig promenad också, det var ju så man önskade man hade varit ledig idag. Skönt väder. :) Men tids nog kommer semestern. ;) Och nu är det ju inte länge kvar till helg. 
Tycker det är så fridfullt och mysigt på gården nu när vi fått dit lite mer djur. Grannarnas hästar är där och svärfars kossor kom också igår. Som de ska va på en stor gård. 
 
 
Nu lider min lunch mot sitt slut, hoppas ni får en fin torsdag. Jag jobbar till 18:42 idag så det är några timmar till innan hemgång. :)

Jordgubbspaj

Nej det blev ingen städning ikväll heller. Bah. Men jag offrade den till förmån för en paj istället. Som min käre son önskade så snällt på affären. Så bakade jordgubbspaj till efterrätt idag.
Sen var vi som sagt och grattade grannen och när vi kom hem igen hade jag sådan huvudvärk så nu blir det sängen. Blir inget mera gjort idag. Men jag börjar ju senare imorgon så kanske att jag hinner med ett ryck från morgonen innan vi far. ;)

Natti natti.