Julskyltning

I söndags tog vi en paus i vårt renoverande och åkte en sväng på Hammarn för att äta lite lunch. Blev en väldigt mysig paus. Barnens tant sofie, aka min bästis, kom förbi också och grattade Vilma i efterskott. Så hon sken som en sol sen, haha. 
Eftersom vi också skulle handla lite så tog vi en liten sväng och kikade på årets julskyltning, barnen hade tur och fick träffa på en tomte också som de fick paket av. :) 
 
 
Tidsinställt inlägg

En liten försoningsgåva

Fick en del kommentarer igår om min bild på mitt skitiga köksgolv om att han borde få städa upp det själv, ja såklart men nu kom jag hem ex antal timmar tidigare och hade ingen större lust att gå på ett skitigt köksgolv. ;) 
Samt att jag förstår ju också att det inte var med flit direkt och att det mest troligt bara blev lite blött när han smet in för något han glömt på morgonen men sen under dagen torkade det och blev smutsigt som attan haha. Vem har inte glömt något på morgonen och sprungit in och inte tagit av sig skorna för man har bråttom. ;) Jag kan räcka upp handen direkt och säga att "japp, de har jag gjort". Dock har det aldrig blivit så skitigt av mina skor. Haha. 
 
Med det sagt så kom han faktiskt hem med en liten present och ett stort förlåt ;) En dricka och en ask choklad. 
 
En annan positiv sak är att jag fick tummen ur och tog resten av nedervåningen också så nu är det dammsugat och golven är torkade, så nu ska jag bara städa badrummet samt byta gardiner så är det rent och fint nere ordentligt. :D 
 
Tidsinställt inlägg