Globen imorgon

Imorgon skall vi se föreställningen Marvel universe live, där superhjältarna kämpar mot skurkar i globen. :) Tror det kommer vara kanonbra. Jag hoppas det iallafall. Barnen ser fram emot det väldigt mycket. 
Sen får vi se vad vi hittar på. 
 
Bilden är sen igår. ;)
 
 
https://www.globearenas.se/events/detail/marvel-universe-live-superhjaltarna-samlas
 
Ska komma ihåg att ta med barnens hörselskydd också. Tur att man inte hade bokat till gårdagens föreställning, den blev inställt. Håller tummarna nu att det inte blir några fler föreställningar som blir inställda. 
 
Tidsinställt inlägg

Lång kväll

Herregud så trött jag var igår kväll. Helt galet vad man blir slut och vad tiden rinner ifrån en. Man känner sig så otillräcklig. Slutade 16:22 igår, hade samtal som drog över så kom från jobbet vid 16:30. Kom till fritids vid 17:25 och hämta barnen, in en snabb sväng på ICA och handlade bland annat mjölk. Hem, klockan är då närmare 18, och ut med hunden. (grannen har varit ut med honom ett par ggr under dagen så ni behöver inte vara oroliga. :) )
Sen in och värma på mat åt oss alla. Börja med läxor, klockan är då över 19. Eller ja börja, göra klart det sista eftersom de gjort dagarna innan också. Sen börja med kvällssysslorna, så sover de små runt halv nio-nio kanske. De var också väldigt trötta och griniga. Inte så konstigt med tanke på att vi kliver upp 6 på morgonen och hur lång dagen blir när jag jobbar heltid. Samt att Vilma nyss varit förkyld och fortfarande är lite snuvig.
 
Så glad att jag tog beslutet om att gå ner i tid till 85%. Det blir långa dagar ändå det. Och nästa gång jag jobbar en heltidsdag ska jag försöka att få barnvakt. även om jag "bara" jobbar till 16:22. Innan vi är hemma och de har ätit har klockan dragit iväg nå otroligt så nej, går det att undvika ska jag försöka med det. 
En eloge till er som orkar med dessa dagar, jag känner mig som en urvriden trasa i slutet av dagen när jag har dessa dagar. Och barnen likaså, huvva, och det är något jag sliter väldigt ont med att alla blir så trötta och slitna. 
 
Nu längtar jag efter långhelg och weekendtrip till Stockholm med familjen. Ska bli skönt att få rå om småttingarna, som inte är så små längre, utan (förhoppningsvis) sjukdomar och annat som ställer till det. Sen har de lov och jag är ledig måndag samt fredag nästa vecka, skönt. 
 
Om jag hinner ska jag göra en uppdatering angående vår weekend sen. :) Ikväll ska jag packa och städa så det är klart till imorgon. Vovven får besök av sin "momma" över helgen så han kommer må gott med henne medan vi är iväg. <3 
 
Tidsinställt inlägg