Kick-Off

Så var fredagen kommen hörrni. Jag har sovit oroligt inatt, vet inte varför men har vaknat av och till flera gånger. Det var skönt att barnen inte behövde iväg tidigt imorse utan det var bara mig själv att bry sig i. Så de fick sova/ta det lugnt ett tag till innan de skulle med bussen. Eftersom att sambon var hemma kunde han följa de till bussen. 
 
Det bjöds på frukost på jobbet idag, inte helt fel med en god macka och en kopp te. :) Även om jag drack en activia yoghurt på vägen in. Sen i em är det som sagt innan, jag tror i alla fall att jag sagt det, kick-off med jobbet. Det är fortfarande överraskning vad vi skall göra och vart vi skall äta. Vet bara vad jag skall äta eftersom jag bestämt det. :) Man fick välja mellan tre saker, inte helt fel minsann. Så det blir sent innan man är hemma ikväll, 23 eller senare skulle jag tro eftersom middagen är klockan 20 och det är både varmrätt och efterrätt. Jag åker dock hem efter maten för längre än så orkar jag inte hålla igång. ;) Man är ju gammal nuförtin. Haha.  
 
Alternativen man kunde välja mellan när det gällde huvudrätt och efterrätt var:
 

Alt. 1 Tournedos – Oxfilé med frästa grönsaker, örtsmör, rödvinssås, bearnaisesås och grovskuren pommes frites

Alt. 2 Röding – Med frästa grönsaker, örtsås och duchessepotatis

Alt. 3 Vegetarisk Portabelloburgare – Med tryffelmajonäs, karamelliserad lök, grönkål, ost och sötpotatis frites.

 

Efterrätt:

Alt. 1 Vaniljglass med varma hjortron

Alt. 2 Creme Brulee

 

Jag tog alternativ 1 på båda. :) Ska bli väldans gott och roligt som sagt. Har paxat sovmorgon imorgon. ;) Dvs jag vill inte sova till 10-11 utan bara få sova hela natten ostört så att när det är dags för vovven att gå ut eller barnen vill upp och äta frukost får sambon gå upp utan att jag ska behöva väcka honom angående det. Haha. 

Hoppas ni har en skön fredag, nu är lunchen strax slut så dags att börja jobba igen. 

 

 

Lättnad

Lättnaden man känner när man får höra att sambon kom hem tidigare och hämtade barnen redan när skolan slutade istället för 17:15 som det var tänkt. <3 Underbart, det blev inte sådan lång dag för dem ändå. Extra skönt när man vet hur trötta de är såhär slutet på veckan och som de var igår och imorse. Mina små hjärtan. Min ångest och dåliga samvete släppte rätt bra ska jag säga. :) Nu är det bara att tuffa på resten av kvällen innan jag får komma hem och ge dem en godnatt kram. <3 Har fikarast nu men den är strax över. 
 
 

Kvällsjobb

Idag jobbar jag kväll, så det blir sent innan man är hemma. Runt 8 tiden, beroende på trafik och när man kommer ifrån jobbet. Sambon kommer hem idag så han hämtar barnen på fritids. 
Vi var trötta imorse, jag var öm i huvudet sen gårdagens migrän/huvudvärk. Så de blev tyvärr 4 minuter sena till skolan, fick ringa och säga till så de skulle veta varför de kom sent. Haft ångest över det hela vägen in men ja ibland blir det tokigt helt enkelt. Man skyndar så gott man kan med allt men ibland räcker inte tiden till ändå. 
 
Hoppas ni får en skön torsdag. 
Förresten är jag nyfiken, ni är några som tittar in, vilka är ni som finner mitt liv intressant? :)
 
 
Tidsinställt inlägg