Tussig

Städat och tvättat på FM. Sen hämta mamma och ner på hammarn, in på café Julius och köpte lite smarrigt fika med oss så vi kan äta det till efterrätt ikväll. Åt lunch på hörnet. Panini med salami och brie. Mums. 

Såklart blev de som igår att efter 13 blev jag så himla tussig i förkylningen igen. Usch. Så nu är jag helt slut. Men är i Selet och vi ska äta middag här med min mormor. 
Hoppas man piggnar till lite snart. Längtar mest efter soffa/säng nu. Huvva.

Klassiker

Nu gör jag kväll. Barnen sover och vi har haft en mysig kväll tillsammans. ❤️ mamma har varit här och de har busat, vi har ätit hemmagjord pizza i ugn och tittat på en klassiker som en annan såg som liten. Fortfarande lika bra. :) the labyrinth med David Bowie. 


Imorgon väntar nya äventyr och mera mys. Älskar er mina underbara barn. ❤️ 

Sov gott hörni. 

Två av bilderna är från påsk och så en från ikväll. ;) 


Nya tag

Snart helg och det är dessutom långhelg då måndagen är en röd dag så då är jag ledig. Ska bli så skönt! Ska bara mysa med mina små hjärtan. :) 
Samla energi inför den kommande månaden, börjar jobba heltid igen from maj så det kommer bli långa dagar. Hoppas bara att det kommer gå bra. Ska se till att ha "storkok" på helgen så att middagarna för veckan är klar och bara kan värmas på. 
 
Idag slutar jag 13:55 så det ska också bli skönt att komma hem lite tidigare. Detta eftersom jag började tidigare, 06:55. Får se vad det blir ikväll förutom att hänga tvätt. ;) 
 
Bild från förra veckan.