Stranger Things

Vill tipsa om en sjukt bra serie, Stranger Things. :) Om ni gillar det lite övernaturliga, konstiga och skrämmande är detta en serie för er. :) Har ni sett Twin Peaks så tror jag också att ni kommer gilla den, den har lite sådan feeling över sig. 
 
Serien utspelar sig på 80-talet (älskar den feelingen som detta medhar, kläderna, aktiviteterna m.m.) i en liten stad eller ett litet samhälle där 4 pojkar är bästa vänner. Mike, Dustin, Lucas och Will.
En kväll efter att ha umgåtts och spelat spel bryter pojkarna upp för att åka hem till sig, och på vägen hem försvinner en av pojkarna och snart upptäcker invånarna i den lugna staden att allt är inte som det verkar. 
För att få tillbaka pojken måste Sheriff Hopper (David Harbour) och pojkens mamma Joyce (Winona Ryder) kämpa mot mörka krafter, både mänskliga och omänskliga. 
 
Bildkälla: http://www.imdb.com/title/tt4574334/mediaviewer/rm246224384 
 
Trailer: 
 
Tidsinställt inlägg

Ibland går luften ur en

Har ni någonsin känt som att hur ni än gör blir det kaos. Som att man sitter i en rävsax?! Så är det för jämnan numera. Jag kan bara hoppas att allt skall plana ut och lugna sig tillslut. 
Men jisses vad det tär. Vissa dagar får jag verkligen kämpa för att hålla mig upprätt, att ta på leendet och gå ut genom dörren. När det känns som jag går sönder inuti. 
Försöker se till att det ska vara så bra som möjligt för alla men ibland känns det som att man ska slitas itu. Andra dagar går det lite lättare. 
 
Det har varit ett väldigt tungt år känslomässigt men jag hoppas innerligt att det kommer att vända. Jag måste tro det iallafall. 
Denna vecka har varit väldigt tung, men jag ser fram emot en mysig helg med barnen och de aktiviteter vi har planerat. De ger mig så mycket kärlek och styrka, tack och lov att jag har dom. <3 
 
 
 

Träningskompisar

Måndagen kom och gick i ett huj. Barnen gjorde full dag på fritids, mina små hjältar. <3 Och igår kväll hjälpte de mig att träna. ;) Bästa träningskompisarna. 
Sen var det som dags att hoppa i säng, kvällarna går i en rasande fart känns det som. 
 
Kommer mest troligt kännas lika ikväll, man hinner inte så mycket som man skulle vilja, timmarna flyger fram och hux flux är det dags att sova. Men vi ska ändå träna ikväll (jag tränar och barnen vill vara med :) ) och så tänkte jag försöka dammsuga nedervåningen. Hoppas att det kan bli lite soligt och varmt någon em/kväll så att vi kanske kan avsluta dagen med ett dopp på koppelhällan. Man får hålla tummarna helt enkelt. 
 
Hoppas ni får en skön tisdag.