Bubbelbad

En sådan dag det har varit. Det ska bli skönt att sova nu. Inget migränanfall ikväll men huvudvärken hänger med. Men det blev faktiskt bättre efter att jag tog ett bubbelbad. Skönt. :) 

Så bad/dusch plus renbäddade sängar hoppas jag ska ge god sömn inatt. 
Bara man kunde stänga av alla tankar som rusar i huvudet också så vore det perfekt. Fick en rolig lapp på min dator idag av en kollega. Haha. Fick mig att dra på smilbanden. Tokfrans. ;) han bytte ut en av mina andra lappar och satte dit den där istället. Se bild nedan. :-D 
Nej försöka sova var det. Nu har jag ju skrivit av mig lite så kanske går lättare att somna nu. 

Migrän

Måndagskvällen försvann i ett töcken som det känns då huvudvärken utvecklades till ett migränanfall på hemvägen. Så när jag kom hem tog jag migräntablett, lade mig, klev upp och åt när middagen var klar och sedan lade mig igen. Kul kväll liksom. :-/
 
Idag är det mycket bättre om jag ska jämföra med igår men långt ifrån bra, eftervärk idag. Men det är under mer kontroll idag än igår så jag hoppas jag slipper migrän ikväll. Så har inget på schemat ikväll förutom läxläsning med barnen. Skönt att jag slutar 15 idag så blir någon fler timme hemma. 
Var ut på en kort promenad nu på lunchrasten, kyligt men ändå skönt att få röra på sig. 
Men nu är rasten snart slut så dags att göra sig klar för att logga på. 
 
Ha en fortsatt skön tisdag. 
 
Bild från lördagen. 
 
 

Tårta

Idag var jag grymt trött, vaknade såklart med huvudvärk också. Iofs inte konstigt med förkylningen och hormoner, även om det är på sluttampen. Sovit dåligt också, drömt massa konstigt samt att jag fick ge Vilma medicin klockan 2 inatt, då hon var dålig i andningen. E fick ge henne medicin imorse också när de klivit upp så hon inte ska bli sämre. Hålla tummar nudå att hon inte blir dyngförkyld, det är på andningen det brukar märkas först. 
 
Idag bjuder jobbet på fika för att fira en utmärkelse som en av våra superduktiga kollegor fått. :) Så har fikat en liten tårtbit på förmiddagen. :) Men nu ska jag gå och köpa mig lite lunch, eftersom vi åt hos mamma igår blev det ingen matdosa och jag var alldeles för trött imorse för att kliva upp då jag tänkt så inte hann jag plocka med mig för en shake heller, så då får det bli sallad eller något idag. Ska gå ner och se vad dom har i fiket.