Nytt år, ny kula?

Igår tog jag mig iväg och jobbade trots huvudvärken på morgonen, den var ihållande under fm men sen klingade den av något. 
Men än bättre kanske, är att jag faktiskt efter jobbet gick på gymmet. Man ska ju inte ropa hej innan man över bäcken men jag är ändå stolt över att jag tog mig iväg trots att kroppen var helt urlakad, skakig och ja helt slutkörd efter alla migränanfall jag haft de sista två veckorna. 
Så klapp på axeln där, haha sen att jag kände som att ja skulle dö stundvis och ibland kände att "ja de var ju inte en dag för tidigt" när benen kändes som gele och hurtiga 60+ studsade förbi mig. :) Men man har ju börjat ialalfall, som sagt inte ropa hej innan man över bäcken för det är en sak när man är själv men när man ska få allt att gå ihop med vardagen när barnen väntar hemma också är en annan femma. Men jag ska försöka. 
 
För min skull och för barnens skull, så man förhoppningsvis orkar mera i längden. Även om det är en bit bort. Just nu är målet förutom det att bara landa i allt och börja läka och med önskan om att må bättre. 
 
 
Ikväll har jag tänkt att ge mig iväg igen efter jobbet, även om jag längtar att få komma hem och varva ner. :) Men imorgon är jag ledig så jag ser fram emot det och tänker att då kan jag försöka köra igenom ikväll också. 
 
Hoppas ni mår bra, vi får se om jag som smått kommer igång igen med skrivandet, det är som sagt läkande men när det är för mycket orkar man ingenting, inte det som är roligt heller. 
 
Tidsinställt inlägg


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan kul att se att du är tillbaka igen , vi är ett gäng som går på cirkel träning på Kullsta skolan för Ewa Eriksson ons , Tors kl 1900 samt söndag 16:30 häng med om du har lust jättebra träning för hela kroppen Zanna går också

Svar: Tack :) Och tack för tipset det låter verkligen intressant. Måste man anmäla sig först till någon?
Sandra

2018-01-08 @ 15:32:50
Postat av: Anonym

Nej det är bara och komma det kostar 400 kr /termin +100 kr i medlemsavgift /år dom har även dans på måndagar första gången är gratis prova på

2018-01-20 @ 14:43:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: